Coneix les professions més demandades al 2017

En plena etapa de recuperació de la crisi, el 2017 es caracteritzarà per una recerca dels millors talents, un augment dels sous i una marcada necessitat per avançar en la digitalització de les empreses.

Si pertanys al sector tecnològic, enguany augmentarà la demanda de professionals especialitzats en l'entorn digital, tant Aquells que centren super treball en la ciberseguretat com Aquells encarregats de desenvolupar plataformes i aplicacions o administrar els sistemes TI. També augmentarà la competència, especialment per a aquelles pimes que desè captar i retenir el millor talent del Mercat.
Segons apunten les prediccions dels Experts, durant Els propers set anys, la indústria tecnològica serà la que experimenti un major Creixement en tot el planeta, amb un creixement del 12%.
Els perfils més demandats d'aquest sector seran:

Desenvolupadors web
S'espera que la demanda tecnològica de desenvolupadors web s'incrementi un 27% Fins a l'any 2024, especialment relacionada amb la transformació digital de les Petites i mitjanes empreses, que necessiten un suport en línia atractiu per exhibir sobre productes i serveis, a més d'automatitzar sumi Servei d'atenció al client.

A més, creixerà la importància de l'optimització de les pàgines web per a dispositius mòbils, ja que el disseny responsive serà Prioritari per a un bon posicionament SEO, i Google Dara prioritat a les versions mòbils de les webs. En aquest article et vam aportar diverses claus per Treballar el SEO mòbil de tu plataforma.

En l'actualitat existeix una àmplia sol·licitud d'aquesta classe de treballadors, però a més, s'espera un creixement en la demanda del 21% fins 2024.
Els analistes de sistemes informàtics s'encarreguen d'analitzar les possibles utilitats i modificacions necessàries dels sistemes operatius per a una major eficàcia d'un sistema informàtic. Una altra de les seves missions és donar suport tècnic als usuaris de les aplicacions existents.

Analista de seguretat de la informació
És el tercer treball de tecnologia més demandat per les startups en 2017, que experimentarà un creixement en la seva demanda del 18% fins a 2024.

Cada vegada els equips emmagatzemen un major volum d'informació sensible i empren més el Big Data per al seu desenvolupament, per la qual cosa és especialment important per a les empreses de nova creació mantenir les seves dades en lloc segur i amb les millors solucions de ciberseguretat per protegir-se de hackers i les amenaces més recurrents com el malware o el ransomware.

Enginyer de Programari
L'enginyer de programari l'encarregat de la construcció del programari personalitzat en el si de les empreses. La necessitat d'aquests professionals augmentarà fins a un 17% per a l'any 2024.

A nivell europeu, la UE ja ha alertat que es necessiten 900.000 professionals TIC més per cobrir tota la demanda existent. De fet, durant 2015, Europa va experimentar un dèficit de 365.000 treballadors en l'àmbit de les TIC o dit d'una altra manera, hi ha un 60% menys de professionals en el camp de la tecnologia i l'enginyeria de programari del que el mercat laboral demana .

Científic de dades
Les companyies necessiten saber d'on procedeixen els seus clients, com promoure que els consumidors potencials i millorar les vendes o quines són les seves taxes de conversió.

Comptar amb un bon científic de dades ajudarà a la seva empresa a comprendre a si mateixa i millorar de forma constant, gràcies a la recopilació i anàlisi de les dades en les seves diverses formes. S'espera que per 2024 la demanda per als científics de dades creixi un 16%.

Administradors de TI
Els professionals de les Tecnologies de la Informació que manegen les necessitats diàries d'equips i xarxes en l'empresa també són altament demandats, amb una expectativa de creixement del 8% per al 2024.