oposicions funcionari administratiu

Vols canviar la teva situació laboral o complementar la teva formació per a enfocar-te en el que realment desitges? Si estàs interessat/a a treballar en l'administració de les corporacions localsAulacat té la solució per a tu.


Amb el nostre curs de preparació per a les oposicions d'administratiu/a, tindràs la preparació necessària per a accedir a una posició estable i ben remunerada en ajuntaments, consells comarcals, diputacions i altres organismes públics locals.


Com a administratiu/a, seràs responsable de tasques de l'administració local, com la redacció de documents administratius, l'ús de diverses aplicacions informàtiques, donar suport administratiu, gestió d'arxius i atenció a la ciutadania. Resoldràs dubtes i faràs tràmits presencialment i de manera telefònica.


Com preparar les oposicions d'administratiu/a? A Aulacat, et preparem perquè obtinguis el teu aprovat i la teva millor nota a l'examen. El nostre curs està dissenyat per a adaptar-se als teus horaris amb el seu Campus Virtual accessible les 24 hores del dia, des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet.


Treballes o tens un horari imprevisible amb poc temps lliure? No hi ha problema. Pots connectar-te i seguir el temari oficial i actualitzat des d'on vulguis i quan vulguis. A més, amb el nostre curs en línia, tindràs un tutor/a, que et guiarà durant tot el camí i tindràs tutories il·limitades per a resoldre qualsevol dubte que tinguis.


No ho dubtis més i comença a canviar el teu futur laboral amb Aulacat. El nostre curs de preparació per a les oposicions d'administratiu/a et brinda l'oportunitat de tenir una posición estable i ben remunerada a l'administració local. Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres fent clic aquí. Prepara't amb Aulacat i aconsegueix la plaça que sempre has desitjat!

Matricula't al curs