Nous cursos digitals subvencionats

En un món laboral on cada vegada la competència per accedir a una posició està més preparada, és fonamental obtenir una formació que et faci destacar i demostrar que tens les competències que s’estan demandant per aquesta vacant.

És una tendència d’aquests últims anys i s’ha vist augmentada a causa de la pandèmia, que cada vegada es necessiti personal més capacitat amb la tecnologia i que es desenvolupi correctament amb les eines digitals.

Segons el Ministeri d’assumptes econòmics i transformació digital del govern, s’estima que la digitalització podria incrementar el PIB de l’estat entre 1,5 i 2,5 punts cada any fins al 2025 i millorar la productivitat de les petites i mitjanes empreses entre un 15 i un 25%.

És un fet que el territori i les empreses es veuran beneficiades si inverteixen en el procés de digitalització, per tant, és una assegurança a l’hora de buscar feina el fet de tenir formació en àmbits digitals, o, com a mínim, augmenta la probabilitat de ser escollida o d’ascendir laboralment.

Per tots aquests motius, la Generalitat de Catalunya, de la mà del SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya), subvenciona aquests cursos (ACTIC) a les dones no ocupades residents en un municipi de menys de 30.000 habitants. Es tracta d’una formació d’Aulacat de 40 hores i es farà de manera presencial

Podràs accedir als següents cursos disponibles:

  • Cerca i gestió de la informació digital (nivell bàsic i intermedi)
  • Telemàrqueting (nivell bàsic)
  • Creació de continguts digitals (nivell bàsic)
  • Creació de continguts digitals i programació (nivell intermedi)
  • Comunicació i col·laboració amb eines digitals (nivell bàsic i intermedi)
  • Resolució de problemes a l’entorn digital (nivell bàsic)
  • Seguretat i civisme a l’entorn digital (nivell avançat)

Aquests cursos formen part del Programa ADA, que ofereix formació en l'àmbit digital per a dones desemparades i preferentment residents en un municipi de menys de 30.000 habitants, per, d'aquesta manera, impulsar l'emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere.

Les competències d'ofimàtica són transversals a un gran nombre de llocs de treball. Són molt útils a l'hora de trobar un lloc de feina on l'ordinador és la principal eina de treball. Per exemple: administratives, oficines, secretaria, màrqueting, recepció, etc.

No esperis més i aprofita aquesta oportunitat per a millorar el teu futur laboral amb Aulacat.

Sol·licita més informació sobre els cursos i matricula’t!

Sol·licita informació