Dones Mosso d'Esquadra

Aquest 2022 va anunciar-se una mesura que ajudaria a igualar la situació de les dones dins els cossos de seguretat, ja que el govern anunciava que es reservarien el 40% de les places per a les dones, tant al cos de Mossos com de Bombers a Catalunya.

Com ser Mosso d'Esquadra?

Si ets dona i tens vocació per ajudar als altres, aquesta és la teva sortida professional!

A més, un punt també a destacar d'aquest any, és que s'ha eliminat els límits mínims d'alçada, que es trobaven en 1,65 per homes i 1,60 per dones, per la qual cosa s'obre moltíssim el ventall per a totes aquelles que vulguin complir el seu somni de ser Mosso d'Esquadra.

Com preparar les oposicions de Mosso d'Esquadra

Com hem dit al paràgraf anterior, si tens clar que "vols ser-ho" només et cal actitud i la nostra ajuda! A Aulacat preparem les oposicions amb l'equip docent més expert i preparat del sector online. Fa més de 10 anys que preparem als opositors i opositores i aquest últim any hem notat un alt increment en el sector femení!

Per això l'únic que has de fer és matricular-te i deixar que el tutor/ra assignat et guiï durant aquest procés, perquè en uns mesos puguis dir orgullosa que has aconseguit la teva plaça al cos de policia!

Curs de preparació de Mosso d'Esquadra Online

Gràcies al nostre curs online, podràs compaginar el teu dia a dia amb la teva formació. El nostre campus online està operatiu 24h diàries cada dia de la setmana, per la qual cosa, no tindràs problemes si vols repassar en qualsevol moment.

A més, el teu tutor/a estarà a la teva disposició per informar-te de novetats, convocatòries, resoldre dubtes i tot el que puguis necessitar per arribar a l'examen amb la millor preparació possible.

Preparació física Mossos d'Esquadra

Un punt important de les oposicions de Mosso d'Esquadra són les proves físiques! A Aulacat estem col·laborant amb 2 Crossfits, Crossfit el Vendrell i Crossfit Torredembarra perquè comencis a preparar les proves físiques de Mosso d'Esquadra des de bon principi i arribis a les físiques en la millor forma física!

No t'ho pensis més, si ets dona i vols millorar la teva vida amb una feina apassionant, apunta't ja i prepara les oposicions per ser Mosso d'Esquadra!