cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Des de l'escola volem desitjar-vos molta sort a tots i totes! Han estat uns mesos durs, on heu hagut d'esforçar-vos i donar el millor de vosaltres mateixos/es, sense tirar la tovallola i amb les expectatives posades en aconseguir la plaça.

 

El dia 9 toca demostrar tot aquest esforç i reflectir la vostra vocació cap a la professió. Aquest 2022 ha estat catalogat com l'any de les oportunitats pel que fan les oposicions, però no us preocupeu si no heu tingut temps de presentar-vos a aquesta convocatòria, perquè hi ha previsió que aquesta dinàmica de convocatòries continuï almenys fins a 2025.

 

Vols ser Mosso d'Esquadra?

Si la resposta és sí, ja pots matricular-te al nostre curs de preparació! Com abans comencis, més possibilitats tindràs d'obtenir una bona qualificació a les proves.

A Aulacat et preparem per a l'examen i les proves psicotècniques, a més d'oferir-te la possibilitat de preparar les físiques en dos BOXS de Crossfit amb els qui col·laborem: Crossfit Torredembarra i Crossfit el Vendrell.

 

Així doncs, si voleu demanar més informació sobre com ser Mosso d'Esquadra, podeu contactar amb el nostre equip d'assessors omplint el formulari de contacte que trobareu fent clic aquí.