CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!
Millor academia Online

 

Per què estudiar a Aulacat?

Si tens pensat iniciar una formació, però necessites flexibilitat, a Aulacat tindràs l'oportunitat de fer un pla formatiu a mida! Ja que gràcies a que impartim classes online, amb les quals podràs organitzar el teu temps per poder-les veure en directe o diferit tantes vegades com vulguis!

 

Així doncs, si tens por de poder compatibilitzar els teus estudis amb la teva vida personal y laboral, no et preocupis! Amb el nostre mètode aconseguir el títol a distància és possible!

Cada any més de 2000 alumnes obtenen el seu títol amb nosaltres

Així és! Més de 2000 alumnes aconsegueixen la seva titulació gràcies a nosaltres! Des d'alumnes que inicien una formació professional, com persones que es volen preparar les proves d'accés, cursos professionals o aconseguir plaça en les oposicions!

 

El ventall formatiu és molt ampli i com hem comentat anteriorment, està pensat per adaptar-lo a cada alumne i situació.

 

Inverteix en educació de manera còmoda

 

Un punt important a l'hora d'iniciar la formació és que resulti accessible. A Aulacat donem l'oportunitat als nostres alumnes de finançar els seus estudis fins a 12 mesos, perquè puguis començar sense inconvenients.

 

Professors experts i temari actualitzat

 

Un dels punts més destacables de la nostra escola online són els nostres professors/es experts. Des de l'inici de la teva formació, se t'assignarà un tutor/a que t'acompanyarà durant tot el procés, formant-te, posant-te facilitats i resolent els teus dubtes.

 

Ja sabeu perquè Aulacat es considera una de les millors acadèmies online de Catalunya! Si voleu més informació sobre algun dels nostres cursos a distància, podeu posar-vos en contacte amb el nostre departament d'atenció al client.

 

No ho dubtis més, comença ja la teva formació, comença a projectar el teu futur amb Aulacat!