Educació Infantil

 ¿Què ofereix el curs de Tècnic d'Educació Infantil?

El Curs de preparació de Tècnic d'Educació Infantil, prepara a l'alumne per aconseguir la titulació a través de les proves lliures.

L'objectiu del curs de Tècnic en Educació Infantil és educar l'alumne en hàbits de salut, nutrició i educació que potenciïn un desenvolupament integral del nen. Al llarg del programa del curs es tracta el desenvolupament del nen en els aspectes físic, afectiu, social, sexual, sensorial, cognitiu, motor psicològic i de desenvolupament del llenguatge.

 

¿Quines són les sortides professionals?

  • Educador infantil en llars d'infants.
  • Animador infantil en colònies d'estiu, tallers, ludoteques...

 

¿Quin perfil ha de tenir un bon/a educador/a Infantil?

Sense cap mena de dubte, aquesta és una professió vocacional. Per poder desenvolupar aquesta feina amb excel·lència, l'alumne ha de tenir unes aptituds enfocades al tracte amb nens, inquietud pel desenvolupament, responsabilitat i saber estar.

 

Ser Educador Infantil és una gran responsabilitat, ja que treballem perquè el desenvolupament dels nens i nenes sigui pugui produir-se amb normalitat i de la forma més saludable, didàctica i divertida possible.

 

Vull ser Educador/a Infantil!

Així doncs, si tens un perfil enfocat a l'educació i vols formar part del sistema educatiu, una opció interessant és la de Tècnic d'Educació Infantil.

 

Amb la nostra modalitat online, podràs aconseguir el teu títol en un any acadèmic. A més obtindràs facilitat de pagament, en cas que desitgis finançar la teva formació i comptaràs amb l'ajuda d'un professor expert, que s'encarregarà d'acompanyar-te durant tota la formació fins que obtinguis el teu títol.

T'ha quedat algun dubte? Accedeix a la nostra web i omple el formulari de contacte, un dels nostres assessors experts contactarà amb tu per donar-te tota la informació que necessites per iniciar els teus estudis.