cursos tarragona
cursos girona
cursos online
Oposicions Mosso 2022

És per això que per a molts/es aquest s'ha convertit en "l'any perfecte" per a presentar les seves candidatures a les oposicions de 2022.

Des d'Aulacat, portem anys ajudant a opositors i opositores de Mosso d'Esquadra a aconseguir la seva plaça i aquest any no serà excepció! Amb un 80% d'aprovats, ens hem proposat arribar al 100% en aquest 2022 i a més que tots els nostres alumnes obtinguin la seva plaça!

 

Com ho farem?

Formació online

Amb la nostra metodologia de formació online, els alumnes podran programar les seves hores d'estudi en funció de la seva disponibilitat d'aquesta manera podran compaginar la seva vida familiar i professional sense problemes.

Tutors experts

A més, comptaran amb un tutor que estarà a la seva disposició per resoldre dubtes i acompanyar-lo/a durant tot el període formatiu, amb l'objectiu únic de què l'alumne obtingui la seva plaça.

Campus online 24h

Per altra banda, el campus online (actiu les 24 hores del dia, els 7 dies a la setmana) serà l'eina essencial per poder practicar amb exercicis i simulacres d'examen. A més tindràs accés a audio-temaris i vídeo-classes que t'ajudaran a assumir millor tots els conceptes.

Preparació dels psicotècnics i entrevista personal

A més, et donarem les claus de l'entrevista personal i el psicotècnic, una de les parts de la convocatòria més complicada, però que amb la nostra ajuda no se't resistiran!

 

Així que ja saps! Si tu també creus que aquest és el teu any, no esperis més i apuntat al nostre curs de preparació! Obtenir el teu somni està a les teves mans. Comencem?