Convocatòria d'exàmens de l'ESO 2022

La Generalitat ja ha obert les convocatòries per a examinar als alumnes que vulguin aconseguir el títol de l'ESO aquest pròxim 2022, per aquest motiu és important que qualsevol persona que vulgui presentar-se faci la inscripció dins el termini establert.


La primera convocatòria està programada per al 3 de març de 2022, sent el dia 31 de gener l'últim per realitzar la inscripció a l'examen.


El 3 de novembre de 2022 està prevista la 2a convocatòria, tant per aquells que no hagin superat la de març, com per als alumnes que es presenten per primer cop. En aquest cas, la sol·licitud es pot fer entre el 26 de setembre i el 3 d'octubre de 2022.
Des d'Aulacat ja hem començat a matricular estudiants dins el curs de preparació per l'obtenció del títol de l'ESO, en el qual formarem als alumnes perquè aconsegueixin la seva titulació de manera còmoda i adaptada.


Per què és important el títol de l'ESO?


El títol de l'ESO és el que correspon a l'Educació Secundària Obligatòria i certifica que hem adquirit conceptes bàsics de la cultura en l'àmbit lingüístic, humanístic, artístic, científic i tecnològic, a més suposa el primer pas i requisit indispensable si volem és ampliar la nostra formació.


Qualsevol estudi formatiu requereix aquesta titulació, a més que és imprescindible si volem opositar. Obtenir el títol de l'ESO t'obrirà les portes al món laboral i formatiu.
A més, en cas de postular per una oferta laboral, els candidats/es amb possessió del títol de l'ESO, estaran per davant d'aquelles que no tenen la titulació de secundària obligatòria.
Així doncs, aquesta és la teva oportunitat per obrir les portes del teu futur, aconseguir millors condicions o continuar la teva formació.
Prepara't amb nosaltres i obtingues el teu títol de l'ESO en la propera convocatòria d'exàmens de l'ESO 2022.