Si has arribat fins aquí és perquè probablement estàs pensant en començar una formació professional. Així doncs, a Aulacat venim a donar-vos uns quants motius per iniciar la vostra formació professional amb nosaltres, estigueu atents!

La formació professional és una de les alternatives que t'oferim dins la nostra oferta formativa, però per quin motiu has d'apostar-hi? Te'n donem 4!


· Major ocupabilitat:


Un dels avantatges de la formació professional és que es tracta de formació molt especifica i això és un punt molt rellevant per a les empreses a l'hora d'incorporar professionals a la seva plantilla.
Que els cursos es desenvolupin en 1 o 2 anys, també els fa una opció molt atractiva per a aquelles persones que busquen integrar-se al món laboral lo abans possible. En aquest punt a Aulacat marquem la diferència, ja que oferim formació professional d'un any acadèmic.

· Titulació Oficial:


Els Títols de Formació Professional estan acreditats pel Ministeri d'Educació i són vàlids per a tota la unió Europea.


·Realització de pràctiques:


En la formació professional es realitzen pràctiques que serveixen per acabar de formalitzar la titulació i que doten a l'alumne d'experiència i que en la majoria de casos pot acabar en contractació per part de l'empresa on s'han impartit les pràctiques.


· Possibilitat de continuar estudiant:


La formació professional no té perquè acabar en l'obtenció del títol, també és l'accés a la universitat, màsters o altres cursos de Formació Professional, per la qual cosa, començar un FP ens permetrà projectar el nostre futur fins a on nosaltres vulguem.

Ja veieu! La formació Professional està plena d'avantatges i és un camí molt efectiu per a la inserció laboral.
Si estàs pensant en començar un FP no et preocupis, estàs al lloc correcte! Fes clic aquí i contacta amb nosaltres perquè et facilitem informació sobre les nostres ofertes formatives i comença ja construir el teu futur.