Què estudiar

Escollir sortida professional moltes vegades resulta complicat. Són tantes les opcions que a vegades la falta d'informació ens pot desubicar una mica en el nostre camí.
És per aquest motiu que a Aulacat venim a posar una mica de llum a tots aquells indecisos/es que encara tenen al cap una pregunta: "Què puc estudiar?"

Accessos, formacions professionals i oposicions

Des d'Aulacat oferim un ampli ventall d'opcions formatives: Accessos, Cursos, Formacions professionals, idiomes i preparació d'oposicions.
Un dels punts importants de la nostra formació, és que oferim cursos 100% online, completament adaptats a cada alumne, que permeten compaginar la formació amb la vida laboral o familiar.


Així doncs, la falta de temps mai serà un inconvenient dins la nostra oferta formativa. A més, no estaràs sol/a! Els nostres professors especialitzats et faran costat durant tota la formació, guiant-te en el teu objectiu d'aconseguir la titulació. Arribats a aquests punt, l'únic que cal decidir són els estudis.


Quina oferta formativa ofereix Aulacat


A continuació et deixem un llistat de totes les ofertes formatives que pots iniciar amb nosaltres, pren nota!


Formació professional online:


Administració
Arts Gràfiques
Educació Infantil
Salut
Informàtica
Estètica
Transport
Esport
Electricitat/Mecànica
Laboratori/Química


Cursos online:


Cursos Professionals
Gestió Comercial
Idiomes
Administració
Educació
Sanitat
Màrqueting i comunicació
Transport
Empresa
Medi Ambient
Prevenció de Riscos
Informàtica
Hostaleria


Accessos online:


Accés a la universitat
Accés a cicles formatius
Graduat en ESO
Batxillerat


Oposicions online:


Cossos de seguretat
Generalitat
Administració
Ajuntament
Estatals
Treball Social
Administració General
Educació
Sanitat
Bombers
Justícia
Agents Rurals
Transport


Com veieu el ventall és molt ampli, així que us recomanem que estigueu atents/es al nostre blog, ja que al llarg del curs anirem aprofundint en cadascuna de les ofertes formatives.

Si encara tens dubtes o vols més informació sobre alguna de les opcions, no dubtis en contactar amb nosaltres, estarem encants d'ajudar-te a projectar el teu futur i que trobis la sortida professional que somies.