Els nostres alumnes opinen sobre Aulacat

El passat dia 29 de juliol, 3 alumnes del centre es van prestar voluntaris per a fer-los unes preguntes sobre l'escola. Jordi i Oriol s'estan preparant per a l'Oposició a Mosso d'Esquadra i Lidia per a l'Oposició d'Auxiliar Administrativa de les Corporacions Locals. Els hi volem donar les gràcies pel seu temps i les seves opinions. Seguidament, exposarem les preguntes i les respostes de cadascun d'ells.

1. Per què Aulacat?

- Oriol: És el centre que m’oferia més flexibilitat d’horari i m’oferia el professorat més adequat.

- Lidia: Vaig començar a preparar les oposicions per lliure, però amb el temps em vaig adonar que necessitava un control. Buscant opcions a Internet vaig veure que Aulacat tenia bones opinions i s’adaptava al meu horari disponible.

- Jordi: Vaig mirar diferents acadèmies on preparar l’oposició. Aulacat em va agradar per la rebuda, la cordialitat i l’explicació de tota la preparació de l'oposició.

2. Per què vas decidir preparar-te per aquesta oposició?

- Oriol: És una professió que sempre havia buscat i és una oposició que requereix una bona preparació prèvia.

- Lidia: Amb 33 anys i una nena de 20 mesos és difícil trobar una feina que m’agradi i em faciliti la conciliació familiar, per tant, com tenia uns mesos d’atur, vaig decidir que preparar oposicions era una bona opció de cara al meu futur.

- Jordi: Era una idea que em rondava pel cap des de feia temps i fa 2 anys vaig creure que estava preparat tant a escala personal com professional per a opositar.

3. Què tal la teva experiència amb els professors?

- Oriol: En general molt bona. Són bons professionals i els hi agrada la matèria que donen, cosa que fa més fàcil l’aprenentatge.

- Lidia: Molt bona. Jo vaig escollir l'opció mixta, presencial i online, però com que tinc una nena, vinc només un cop a la setmana a les tutories personals i miro les classes online. Sempre està pendent del que necessito i puc fer-li les consultes que vulgui.

- Jordi: La meva expèriencia amb els professors ha estat molt bona. Tracte i atenció magnífics. El tret característic és que existeix una simbiosi entre un tracte personal i professional molt equilibrat.

4. Què et sembla la preparació dels tests psicotècnics?

- Oriol: Classes dinàmiques i amb molta varietat que ajuda a estar preparat.

- Jordi: La diversitat dels tests psicotècnics em sembla adient per a la preparació de l’oposició.

5. Què et sembla la preparació de l’entrevista personal?

- Oriol: El professor és molt bo tant pel que fa a la matèria com a la pedagogia. És una fase molt important i es nota que han posat a un gran professional a impartir les classes.

- Jordi: La preparació de l’entrevista és una fant+asticaguia per a enfrontar-te al moment real. La preparació em va proporcionar diverses eines per enfrontar-me amb garanties per a passar la fase.

6. Quina part de l’oposició et va semblar més complicada?

- Oriol: L’entrevista personal. És una fase on no tens temps de meditar les respostes i on els nervis et poden jugar males passades.

- Lidia: La part de memoritzar tants articles i lleis.

- Jordi: La part més complicada crec que és la fase de l’entrevista, ja que és una situació que no pots controlar al 100%.

7. Què recomanaries a futurs opositors?

- Oriol: Ser constant amb el que es fa i no desistir si les coses no surten bé a la primera. L’experiència acumulada entre oposicions pot marcar la diferència.

- Lidia: 
Escollir una oposició en la qual realment es veuen treballant en un futur, tota la vida, relaxar-se i posar molta il·lusió i optimisme.

- Jordi: Recomanaria treball, positivitat i sobretot, paciència. Cada fase té el seu esforç i les seves necessitats. És important adaptar-se a aquestes circumstàncies.

8. Recomanaries Aulacat?

- Oriol: Sí, recomanaria Aulacat sobretot si el que necessites és flexibilitat amb els horaris i vols una preparació amb professionals molt competents.

- Lidia: 
Sí. Et donen moltes facilitats per compaginar amb feina/família i et faciliten el temari físicament i online. També m’han ajudat a preparar-me exàmens de borses de treball que no són del curs d’oposicions al que estic apuntada, tit i que tenen temes en comú i, això s’agraeix.

- Jordi: 
Recomanaria Aulacat. És una bona guia i acompanyament per a realitzar una oposició a Mosso d’Esquadra. No només proporcionen eines, sinó que t’ajuden a potenciar les teves competències i aptituds personals.