CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!
4 Tips per estudiar i treballar al mateix temps

Avui dia, moltes persones combinen el treball amb l'estudi. El fet de dur a terme les dues coses al mateix temps pot causar pressió i estrès, a més d'arribar a ser esgotador.
Si ets una d'aquestes persones, en aquest article t'intentarem ajudar amb 4 tips perquè puguis treballar i estudiar al mateix temps sense que et resulti tan difícil.

Coses que cal tenir presents a l'hora de combinar treball i estudi:

1. Porta una vida saludable.
És molt important que cuidis la teva salut. Per a això és recomanable que t'alimentis adequadament i que dormis almenys entre 7 i 8 hores al dia perquè el teu cervell pugui funcionar al 100%. Cal no oblidar el teu temps de relaxació o entreteniment per poder desconnectar.

2. Organitza bé el teu temps.
És fonamental que agafis un calendari i gestions bé el teu temps. Intenta no sobrecarregar les hores d'estudi, heu de tenir en compte que després has de retre a la feina.

3. Comunica la teva situació a la feina i també als teus tutors / professors.
És aconsellable que parlis als teus caps i als teus tutors o professors de la teva situació perquè puguin mostrar empatia i dur a terme les consideracions corresponents.
Moltes empreses, avui dia, estan molt obertes a la flexibilitat horària de la mateixa manera que pots trobar acadèmies en línia o a distància sense horaris estipulats que et faciliten molt poder gestionar el teu temps.

4. Utilitza estratègies d'estudi.
Planifica les teves hores d'estudi per rendir al màxim. Usa tot el material complementari que et puguin oferir a l'acadèmia, així com resums i esquemes. Si no disposen d'aquest material, realitza-hotu mateix, t'ajudarà moltíssim a recordar els aspectes més importants de cada temari.