Curs online de Pack Office: Word + Excel + Access + Power Point

Pack Office: Word + Excel + Access + Power Point

Curs Curs Duración del curso 100 hores
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Domina el paquet de Office i coneix les seves últimes novetats i actualitzacions gràcies a aquest Pack de 4 cursos online de Office 2013: Word, Outlook, Excel i Power Point

Els avantatges que obtens si saps manejar el paquet de Office són múltiples, ja que aquest conjunt d'eines s'utilitzen tant en l'àmbit laboral com a personal. Són nombrosos els llocs de treball en els quals es requereix el domini d'aquests programes; i fins i tot són eines molt útils per a les tasques més quotidianes.

Dominar el paquet de Office multiplica el ventall de possibilitats d'accés al mercat laboral. Al seu torn, si ja estàs treballant, podràs realitzar les teves tasques molt més ràpid i de manera més eficaç, ja que les utilitats i facilitats que incorpora, permeten agilitar els càlculs, així com generar taules dinàmiques, informes, formularis, presentacions, etc.

Amb aquest Pack de 4 cursos online de Office 2013 aprendràs a manejar Word, Excel i Access; estant al corrent de totes les seves novetats i actualitzacions, ja que aquesta és l'última versió de Microsoft Office existent al mercat. Coneixeràs el funcionament i l'entorn de treball de Outlook i aprendràs a editar fulls de càlcul, introduir fórmules i funcions i generar gràfics i formularis.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Microsoft Word.

Microsoft Excel.

Microsoft Access.

Microsoft Power Point.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Pack Office: Word + Excel + Access + Power Point, expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions