cursos tarragona
cursos girona
cursos online

BLOG DE FORMACIÓN


formacion

18/04/2017 Laura Ibáñez 6

La taxa d'ocupació entre els joves amb baix nivell d'estudis va caure entre 25 i 30 punts durant la crisi. L'abandonament escolar primerenc, un problema greu a Espanya

20/03/2017 Laura Ibáñez 16

Avui dia, l'anglès s'ha tornat imprescindible i és un dels principals requisits que es requereixen a l'hora de trobar feina i també per superar els estudis universitaris. La millor manera de poder acreditar un nivell és estar en possessió d'un títol oficial i reconegut internacionalment.

25/01/2017 Elisabeth Lozano 32

Les noves tecnologies permeten que desenes d'adults obtinguin el graduat escolar de forma online en un únic curs acadèmic. El principal avantatge de matricular-se a Aulacat és que els alumnes poden preparar pel seu compte el conegut graduat escolar des de casa o qualsevol ubicació.

imagen_introduccion
06/03/2017 Laura Ibáñez 37

Cada Ajuntament va convocant segons les seves necessitats les places per a Policia Local. L'avantatge que té el Policia Local enfront del Policia Nacional és el sou percebut, sent el de Policia Local superior al de Policia Nacional..

25/01/2017 Elisabeth Lozano 29

A mesura que passen els anys se'ns fa molt més difícil estudiar, tenim altres obligacions: treball, família, casa… i el temps lliure del que disposem és cada vegada menor. Posar-se a estudiar suposa un gran esforç que necessita de moltes ganes i dedicació.