Curs de Certificació Oficial en Ports

Curs de Certificació Oficial en Ports

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores (10 online/10 presencial)
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas de serveis de seguretat en ports.

Si ja ets Vigilant de Seguretat o estàs en procés de ser-ho, una de les professions amb més demanda, i tens l'opció de treballar en ports realitza la formació necessària per obtenir la certificació oficial de vigilant de seguretat que presta serveis en ports, requisit indispensable per poder treballar en ports, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada.

En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma i la inscripció a la cartilla professional amb la categoria de vigilant de seguretat que presta serveis en hospitals. Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la Certificació oficial de Vigilants de Seguretat, Seguretat de vigilància en ports, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada i obtenint la categoria professional.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
Aquesta certificació oficial està dirigida a tota aquella persona que ja tingui la TIP i que vol especialitzar-se en el sector de la Seguretat Privada, amb la categoria oficial de Vigilància en ports expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable
Tenir 18 anys.
icono desplegable TEMARI boton desplegable
  1. Ports marítims. Operacions. Agents intervinents: Organitzem Oficials.
  2. Protecció marítima dels ports. Codi internacional per a la protecció dels vaixells i de les instal·lacions portuàries. Sistema de seguretat públic: distribució territorial i material de competències de les Forces i Cossos de Seguretat.
  3. Protecció de les instal·lacions portuàries. Béns i infraestructures a protegir. Identificació dels punts vulnerables. Organització i execució de les tasques de protecció i vigilància de la instal·lació portuària. Accés, equipatge i mercaderies. Zones restringides.
  4. Mercaderies perilloses. Explosius. Gasos. Substàncies inflamables. Substàncies tòxiques i infeccioses. Materials radioactius. Altres substàncies perilloses.
  5. Plans d'emergència i normes de seguretat tècnic industrial. Primera resposta davant vessaments contaminants en aigües portuàries.
  6. Planificació actual de la seguretat en les instal·lacions portuàries. Detectors perifèrics. Detectors per làser. Cables microfònics. Nous detectors de doble tecnologia per a exteriors. Dispositius anti-atracament. Tipus de senyals d'alarma i respostes a les mateixes.
  7. Col·laboració amb les forces i cossos de seguretat.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
La certificació oficial de Servei de Vigilància en ports s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials i 10 hores modalitat teleformació amb horari lliure tutoritzat.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions