cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Certificació Oficial del Patrimoni Històric i Artístic

Certificació Oficial del Patrimoni Històric i Artístic

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores (10 online/10 presencial) ModalidadPresencial

DADES DEL CURS

icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas dels serveis de vigilància del patrimoni històric i artístic.

Si ja ets Vigilant de Seguretat o estàs en procés de ser-ho, una de les professions amb més demanda, realitza la formació necessària per obtenir la certificació oficial de vigilant de seguretat que presta serveis de vigilància del patrimoni històric i artístic. Requisit indispensable per poder treballar en museus, galeries ..., reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada.

En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma i la inscripció a la cartilla professional amb la categoria de vigilant de seguretat que presta de vigilància de patrimoni històric i artístic. Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la Certificació oficial de Vigilants de Seguretat, Seguretat de vigilància del patrimoni històric i artístic, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada i obtenint la categoria professional.
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
Aquesta certificació oficial està dirigida a tota aquella persona que ja tingui la TIP i que vol especialitzar-se en el sector de la Seguretat Privada, amb la categoria oficial de Vigilància del patrimoni històric i artístic expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.
icono desplegable TEMARI boton desplegable
  1. Vigilància en museus sales d'exposicions o subhastes i galeria d'art.
  2. Dipòsit d'obres d'art.
  3. Transport d'obres d'art.
  4. Mesures de seguretat.
  5. Normativa reguladora del patrimoni històric.
  6. Control d'accessos.
  7. Col·laboració amb les forces i cossos de seguretat.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
La certificació oficial de Servei de Vigilància del Patrimoni Històric i Artístic s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials i 10 hores modalitat teleformació amb horari lliure tutoritzat.
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online
icono desplegable REQUISITS boton desplegable
Tenir 18 anys.
move icon Sol·licita informació

CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions
google