Certificació Oficial en Instal·lacions Nuclears i Altres Infraestructures Critiques

Certificació Oficial en Instal·lacions Nuclears i Altres Infraestructures Critiques

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores (10 online/10 presencial)
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
 1. Si ja ets Vigilant de Seguretat o estàs en procés de ser-ho, una de les professions amb més demanda, realitza la formació necessària per obtenir la certificació oficial de vigilant de seguretat que presta serveis en instal·lacions nuclears i altres infraestructures crítiques. Si treballes o tens opció a treballar en refineries, petroquímiques, centrals nuclears ... Cal posseir la certificació de tenir adquirides les nocions necessàries per poder exercir les funcions de seguretat en aquest tipus d'instal·lacions.
 2. El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas de la certificació oficial per poder prestar servei en instal·lacions nuclears i altres infraestructures crítiques .
 3. En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma i la inscripció a la cartilla professional amb la categoria de vigilant de seguretat que presta serveis en instal·lacions nuclears i altres infraestructures crítiques.
 1. Si ets Vigilant de Seguretat Privada i vols ampliar els teus coneixements i ventall de possibilitats laborals, rebeu la vostra certificació d'especialització en seguretat en Instal·lacions Nuclears.
 2. Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la Certificació oficial de Vigilants de Seguretat que presten servei de vigilància en Instal·lacions nuclears i altres infraestructures crítiques, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada i obtenint la categoria professional.
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Aquesta certificació oficial està dirigida a tota aquella persona que ja tingui la TIP o estigui en procés d'obtenir-la, i que vulgui especialitzar-se en el sector de la Seguretat Privada, amb la categoria oficial de Vigilant de Seguretat que presta servei en Instal·lacions Nuclears i altres infraestructures crítiques, expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Tenir 18 anys.

icono desplegable TEMARI boton desplegable
 1. Normativa bàsica. Legislació infraestructures crítiques. Funcions i principis d'actuació. Principis bàsics de seguretat.
 2. Anàlisi de riscos. Riscos en instal·lacions estratègiques. Riscos naturals. Atemptats terroristes. Atacs antisocials.
 3. Actuació a l'interior ia l'exterior de les instal·lacions. Sistemes de seguretat. Centre de comandament i control. Videovigilància. Tècniques d'autocorrecció. Refugis NRBQ. Pijames de seguretat per VIP'S.
 4. Tècniques de comunicació. Psicologia criminal i conductes antisocials. Tècniques de control de masses. Estrès i control de la por.
 5. Protecció radiològica. Mitjans i equips d'autocorrecció. Mesures d'emergència i protecció de riscos laborals.
 6. Control d'accessos a llocs d'especial protecció identificació de documents. Recerca i localització d'explosius. Inspecció de mercaderies i vehicle.
 7. Plans de seguretat de l'operador. Plans específics d'infraestructures crítiques. Plans de suport operatiu d'actuació amb les forces i cossos de seguretat.
 8. Plans de protecció física de les instal·lacions. Factors que afecten els sistemes de protecció física. Plans d'actuació davant de contingències previsibles. Àrees d'especial protecció i vigilància.
 9. Protecció contra incendis. Primers auxilis.
 10. Colaboración amb les forces i cossos de seguretat.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La certificació oficial de Servei de Vigilància en Seguretat en Instal·lacions Nuclears i altres infraestructures crítiques s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials i 10 hores modalitat teleformació amb horari lliure tutoritzat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions