cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Certificació Oficial de Vigilancia en Vaixells

Certificació Oficial de Vigilancia en Vaixells

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores (10 online/10 presencial) ModalidadPresencial
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas de vigilants de seguretat que presten serveis de vigilància a vaixells.

Si ja ets Vigilant de Seguretat o estàs en procés de ser-ho, una de les professions amb més demanda, realitza la formació necessària per obtenir la certificació oficial de vigilant de seguretat que presta serveis de vigilància a vaixells. Requisit indispensable per poder treballar en com vigilant en vaixells, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada.

En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma i la inscripció a la cartilla professional amb la categoria de vigilant de seguretat que presta serveis en hospitals. Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la Certificació oficial de Vigilants de Seguretat, Seguretat de vigilància en vaixells, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada i obtenint la categoria professional.
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
Aquesta certificació oficial està dirigida a tota aquella persona que ja tingui la TIP i que vol especialitzar-se en el sector de la Seguretat Privada, amb la categoria oficial de Servei de Vigilància de Seguretat en vaixells expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.
icono desplegable TEMARI boton desplegable
  1. Nomenclatura naval a les comunicacions: alfabet internacional, PMR i VHF, codi morse.
  2. Nocions bàsiques de navegació. Vida a bord: vigilància, xafarranxo de combat.
  3. supervivència al mar: rescat i tècniques de navegació. Cures i primers auxilis en entorns marítims.
  4. Pla general de protecció d'un vaixell. Mesures actives i passives. Protocols d'identificació, reconeixement i resposta davant amenaces en bucs i escalat de força.
  5. Procediments davant atacs pirates. Normes de coordinació. Armament.
  6. Armament. Armes de guerra a utilitzar en aquests serveis. Estudi de les armes. Cartutxeria. Conservació i neteja.
  7. Prevenció de riscos laborals. Normativa bàsica. Riscos específics.
  8. Col·laboració amb les Forces i Cossos de seguretat.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
La certificació oficial de Servei de Vigilància en Vaixells s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials i 10 hores modalitat teleformació amb horari lliure tutoritzat.
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable REQUISITS boton desplegable
Tenir 18 anys.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions