Certificació Oficial en Aeroports

Certificació Oficial en Aeroports

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores (10 online/10 presencial)
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas de seguretat en aeroports.

Si ja ets Vigilant de Seguretat o estàs en procés de ser-ho, una de les professions amb més demanda, i tens l'oportunitat de treballar en aeroports, realitza la formació necessària per obtenir la certificació oficial de vigilant de seguretat que presta serveis en centres aeroports. Requisit indispensable per poder treballar en aeroports, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada.

En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma i la inscripció a la cartilla professional amb la categoria de vigilant de seguretat que presta serveis en aeroports.  Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la Certificació oficial de Vigilants de Seguretat, Seguretat que Presten Servei de Vigilància en Aeroports, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada i obtenint la categoria professional.


icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
Aquesta certificació oficial està dirigida a tota aquella persona que ja tingui la TIP i que vol especialitzar-se en el sector de la Seguretat Privada, amb la categoria oficial de Vigilància en Aeroports expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable
Tenir 18 anys.
icono desplegable TEMARI boton desplegable
1. Introducció a la seguretat aeroportuària. Normativa nacional i internacional en matèria de seguretat d'aviació civil.
2. El treball de seguretat a l'aeroport. Competències de les FF.CC.SS i la seguretat privada. Supervisió. Estructura de seguretat. Procediments de notificació d'accidents.
3. Control d'accés de persones i vehicles. Riscos derivats. Procediments operatius. Exempcions. Procediments per al tractament de les irregularitats i incidents.
4. Control de seguretat d'equipatge i pertinences. Riscos derivats. Normativa i procediments. Reconeixement d'articles prohibits. Procediment d'inspecció d'equipatge especial. Procediment d'inspecció d'animals. Procediment d'inspecció d'equipatge no acompanyat. Excepcions. Procediments alternatius.
5. Control de protecció de correu i material de companyies aèries, provisions de bord i subministraments de l'aeroport. Normativa. Sistema de precintat de camions i contenidors de subministraments, provisions i material de neteja. Control de precintes.
6. Patrullatge i vigilància. Normativa de referència.
7. Col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
La certificació oficial de Vigilància en Aeroports s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials i 10 hores modalitat teleformació amb horari lliure tutoritzat.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions