Certificació Oficial en Centres Hospitalaris

Certificació Oficial en Centres Hospitalaris

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores (10 online/10 presencial)
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas de seguretat en centres hospitalaris.

Si ja ets Vigilant de Seguretat o estàs en procés de ser-ho, una de les professions amb més demanda, realitza la formació necessària per obtenir la certificació oficial de vigilant de seguretat que presta serveis en centres hospitalaris. Requisit indispensable per poder treballar en Hospitals, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada.

En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma i la inscripció a la cartilla professional amb la categoria de vigilant de seguretat que presta serveis en hospitals. Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la Certificació oficial de Vigilants de Seguretat, Seguretat que Presten Servei en Centres Hospitalaris, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada i obtenint la categoria professional .
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
Aquesta certificació oficial està dirigida a tota aquella persona que ja tingui la TIP i que vol especialitzar-se en el sector de la Seguretat Privada, amb la categoria oficial de Servei de Vigilància de Seguretat en Centres Hospitalaris expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat per el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable
Tenir 18 anys.
icono desplegable TEMARI boton desplegable
  1. Seguretat en els centres hospitalaris. Zones i àrees de seguretat. Protecció d'edificis. Anàlisi de riscos i amenaces.
  2. Sala de control. Circuit tancat de vigilància, sistemes d'emmagatzematge digital d'imatges. Tancament i control de dependències.
  3. Organització de la seguretat i procediment d'actuació. Control d'accessos. Estacionaments exteriors. Control de claus. Control de paqueteria i mercaderies. Control de sistemes de seguretat. Actuació davant riscos excepcionals.
  4. Mesures preventives davant situacions d'emergència. Tipus d'emergència. Actuació davant missatges d'alerta i alarma. Plans d'evacuació. Prioritats en l'evacuació. Situacions d'emergència.
  5. Prevenció de riscos laborals. Àrees hospitalàries. Especial consideració a l'exposició a contaminants químics, biològics o radiològics.
  6. Col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
La certificació oficial de Servei de Vigilància en Centres Hospitalaris s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials obligatòries i 10 hores modalitat teleformació amb horari lliure tutoritzat.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions