Certificació Oficial en Urbanitzacions, Poligons, Transports i Espais Públics

Certificació Oficial en Urbanitzacions, Poligons, Transports i Espais Públics

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores (10 online/10 presencial)
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas de seguretat en urbanitzacions, polígons, transports i espais públics.

Si ja ets Vigilant de Seguretat o estàs en procés de ser-ho, una de les professions amb més demanda, realitza la formació necessària per obtenir la certificació oficial de vigilant de seguretat que presta serveis en urbanitzacions, polígons, transports i espais públics. Requisit indispensable per poder treballar en centres comercials, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada.

En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma i la inscripció a la cartilla professional amb la categoria de vigilant de seguretat que presta serveis de seguretat a urbanitzacions, polígons, transports i espais públics. Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la Certificació oficial de Vigilants de Seguretat, Seguretat de vigilància en urbanitzacions, polígons, transports i espais públics, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada i obtenint la categoria professional.


icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
Aquesta certificació oficial està dirigida a tota aquella persona que ja tingui la TIP i que vol especialitzar-se en el sector de la Seguretat Privada, amb la categoria oficial de Vigilància en urbanitzacions, polígons, transports i espais públics expedit pel centre Homologat per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable
Tenir 18 anys.
icono desplegable TEMARI boton desplegable
  1. Zones i àrees de seguretat. Característiques. Centre de control. Operativa. Tipus de delinqüència i mitjans d'execució. Tipus de delinqüents.
  2. Tècniques de comunicació interpersonal. Conductes antisocials. Tècniques de control de masses. Estrès i control de la por.
  3. Intervenció dels vigilants de seguretat. Classes d'intervenció.
  4. Patrulla i vigilància mòbil. Observació i coneixement del medi. Tipus de patrulla. Normes de realització i correcció de situacions anòmales.
  5. Identificació de persones. Principis i tècniques d'identificació.
  6. Detenció. Concepte. Registres, emmanillaments i escorcolls.
  7. Procediments d'actuació davant de situacions concretes. Intervencions sobre vehicles. Actuació en accessos incontrolats. Actuació en supòsits d'incendi, inundació, amenaces telefòniques, descobriment paquets sospitosos.
  8. Comunicació amb les forces i cossos de seguretat. La denúncia. Òrgans competents en matèria de denúncia. Aspectes operatius.
  9. Prevenció de riscos laborals. Funció de vigilància de seguretat, serveis, escenaris i perills associats. Mesures preventives específiques. Obligacions dels vigilants de seguretat armats. Tècniques de primers auxilis.
  10.  Col·laboració amb les forces i cossos de seguretat.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
La certificació oficial de Servei de Vigilància en urbanitzacions, polígons, transports i espais públics s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials i 10 hores modalitat teleformació amb horari lliure tutoritzat.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions