cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs de preparació per oposicions d'Educador Social de Serveis Socials

Educador Social de Serveis Socials

Oposició Oposició Duración del curso 2 anys ModalidadOnline

DADES DEL CURS

Temarios Temaris actualitzats
35 Temas
Simulacros de examen Qüestionari d'avaluació
39 Test
audio temarios Audio-temaris
10 Audios
vídeo clases Vídeo-clases
16 Vídeos
icono desplegable videos SELECCIÓ DE VÍDEOS MOSTRA DEL CURS

icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Si estàs buscant feina estable en el sector públic, aquest curs de preparació a l'oposició d' Educador Social de Serveis Socials és la solució ideal per a tu. Aquest prepara les oposicions per a treballadors públics municipals. 

Per què vols preparar aquestes oposicions?

Formar part del cos de serveis socials d'un municipi et permet ser responsable de promoure el benestar del conjunt de la població des d'entitats, serveis i equips pertanyents al'atenció social. L'educador social intervé per cobrir les necessitats de les persones, facilitant la seva cobertura juntament amb la xarxa de serveis. 

Però abans, per aconseguir una plaça, has d'aprovar l'oposició ireunir una sèrie de condicions específiques.  

Com prepararem aquesta oposició?

Disposaràs de tots els recursos necessaris per aquesta preparació:

 • TEMARIS ACTUALITZATS. Temaris generals amb els temes més comuns que han sortit en anteriors convocatòries locals i amb la preparació del temari específic de la teva convocatòria.
 • CASOS PRÀCTICS a desenvolupar i preparació als temes d'OFIMÀTICA i MECANOGRAFIA.
 • ACCÉS AL PERFIL COMPETENCIAL, on s'inclouen les funcions, habilitats i competències que ha de tenir un professional de la categoria a la qual s'opta.

A més, per a reforçar els temes, disposaràs de vídeos explicatius, àudio-temes, recursos didàctics i qüestionaris d'avaluació que podràs repetir tants cops com ho necessitis!

Per a l'Acadèmia Aulacat, els horaris de feina rígids i amb poca flexibilitat no són pas cap problema per a la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació personal i fer-ne un seguiment més personalitzat! De manera presencial i semipresencial a Tarragona i Girona, o en modalitat online, t'oferim una formació completament adaptada a les teves necessitats. No deixis escapar aquesta gran oportunitat!

Si vols rebre més informació, posa't en contacte amb nosaltres omplint el formulari adjunt.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

A diplomats o graduats en Educació Social interessats en la preparació d'oposicions per a treballar en serveis socials de la Generalitat, ajuntaments o diputacions.

icono desplegable TEMARI boton desplegable

El temari pot variar segons les bases de les convocatòries de cada municipi, diputació o consell. 

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Els estudis els personalitzem tenint en compte el ritme, interessos i condicions dels nostres alumnes i garanteixen l'adquisició dels continguts amb l'ajuda i suport que ofereix cada modalitat. L' Acadèmia Aulacat t'ofereix el curs de preparació a l'oposició d' Educador Social de Serveis Socials en tres modalitats formatives: presencial, semipresencial i online.

1. MODALITAT PRESENCIAL:

 • Classes grupals: assistència a classes grupals programades a criteri del/a professor/a especialitzat en la matèria.
 • Avaluació: l'evaluació serà continua durant tota la formació i t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les carències formatives per poder millorar-les.

2.MODALITAT SEMIPRESENCIAL: 

 • Tutories presencials: màxim de dues tutories a la setmana (a escollir) on es resolen els dubtes sobre el material i els continguts del curs. 
 • Campus virtual Aulafor: accés al Campus Virtual Aulafor on trobaràs tot el material teòric, recursos didàctics i qüestionaris d'avaluació. 

3. MODALITAT ONLINE

 • Tutories online: fins que finalitizis la teva formació, sempre que ho sol·licitis, tindràs en tot moment un/a tutor/a i un/a preparador/a que et guiaran durant tota la formació, et faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran l'estudi amb material complementari, avaluaran els resultats i resoldran tots els teus dubtes en un termini màxim de 24h laborables.
 • Campus Virutal Aulafor: el Campus Virtual Aulafor és una zona privada virtual que l'Acadèmia Aulacat posa a la teva dispocició per adaptar la teva formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, de forma asíncrona i guiada, on tú seràs qui marqui el teu propi ritme d'aprenentatge. Per aquetsa raó, no és necessari que et connectis uns determinats dies i hores a la teva Aula Virtual. 

Podràs accedir al nostre Cmapus Virtual Aulafor des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, PC, MAC, IPAD, TABLET i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone.

icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable REQUISITS boton desplegable
 • Tenir complerts els 18 anys i no haver aconseguit l'edat de jubilació.
 • Posseir la titulació de Diplomat o Graduat en Educació Social
 • No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les Administracions públiques.
 • Posseir nacionalitat espanyola o la nacionalitat dels Estats membres de la Unió Europea.
 • No patir malaltia, ni estar afectat per limitació física o psíquica que sigui incompatible amb l'acompliment de les corresponents funcions.
 • Estar en possessió del certificat d'absència de delictes sexuals a menors. 
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions