cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Oposicions Guàrdia Urbana de Barcelona 2020

Oposicions Guàrdia Urbana de Barcelona 2020

Oposició Oposició Duración del curso 1 año ModalidadOnline
icono desplegable videos SELECCIÓ DE VÍDEOS MOSTRA DEL CURS

icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

¿Vols aconseguir la teva plaça com agent de la Guàrdia Urbana?

Si estàs buscant feina estable, sents que la teva vocació és ajudar als ciutadans, vols opositar a una professió que et donarà una sortida segura, t'agrada el teu municipi i has pensat en ser Guàrdia Urbà, llavors aquest curs és la solució ideal per a tu. 

A Aulacat t'oferim la preparació més completa i actualitzada per a les oposicions 2020. Amb aquest curs estaràs preparat/ada per obtenir la teva plaça amb una formació especialitzada.

Per a que ho aconsegueixis et proporcionem:

Aula Aula personalitzada i totalment online. Accessible les 24 hores i els 7 dies de la setmana.
Temarios Temari oficial i actualitzat 2020. Disposem del millor i més complet temari per a que estiguis ben preparat/ada per a les proves i obtinguis la teva plaça d'agent de la guàrdia urbana.
Videoclases Classes interactives amb professors especialitzats. En els temes més complexos, els professors realitzen classes online on pots interactuar amb ells amb un chat i resoldre tots els dubtes.
Tutorias Tutories ilimitades. Pots comunicar-te amb el teu tutor/a per preguntar-li tots els dubtes que et puguin surgir durant el teu estudi.
Preparación fisica Preparació física. Guies i entrenaments per a les proves físiques de guàrdia urbana.
Test Preparació psicoprofessional. Adequació al perfil psicoprofessional mitjantçant guies, consells, simulacres d'exàmen, test psicotècnics: MMPI 2, Minessota, 16PF...
Entrevista Preparació de l'entrevista personal. Simulació d'entrevistes reals mitjantçant Skype. 3 sessions individuals.
>> Convocades 282 places per a Agent de la Guàrdia Urbana 04/06/2020
La Comissió de Govern, actuant per delegació de l'Alcaldessa, en sessió celebrada el 4 de juny de 2020, ha adoptat el següent acord:
(23/2020) MODIFICAR la base 2, la 7.1 cinquè paràgraf, la 8 i la 9.2 segon i tercer paràgraf, del procés de 282 places d'agent de la Guàrdia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona, mitjançant oposició lliure, aprovades en Comissió de Govern de 30 de gener de 2020 i publicades en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8067 de 19 de febrer de 2020, en el sentit que consta en l'expedient.
PER QUÈ ESCOLLIR-NOS?

01. Cada any aconseguim una mitja d'un 80% d'aprovats a les convocatòries de Policia local i Guàrdia urbana.

02. Contem amb més de 20 anys d'experiència preparant oposicions.

03. Professors experts i professionals del sector.

04. Pagaments en còmodes cuotes. Ens adaptem a totes les economies.

06. 14 dies de prova. Si no quedes satisfet et tornem els diners dintre del plaç.

Què esperes? Segur que amb la teva motivació i aquest curs de formació d'agent de la Guàrdia Urbana d'Aulacat, aconseguiràs la teva plaça!

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

A aquelles persones amb vocació de servei, que els agradi sentir que estan ajudant a les persones, que vulguin dedicar el seu treball a mantenir la convivència i la seguretat en aquella localitat on es realitzen les seves activitats, tenint a la plaça de guàrdia urbana el seu lloc de treball ideal. I amb això sentir-se útil i en un treball que segur els donarà estabilitat laboral i moltes satisfaccions personals.

Si vols treballar com agent de la guàrdia urbana a l'ajuntament de la teva ciutat, a AULACAT Escola Superior d'Adults t'ajudarem a aconseguir la teva meta.

icono desplegable TEMARI boton desplegable

1. PREPARACIÓ PROVA CULTURAL

2. PREPARACIÓ PROVA TEÒRICA:

Tema 1. La Constitució espanyola de 1978. Estructura i principis generals. L’estructura territorial de l’Estat: "Principis generals i l’Administració Local".

Tema 2. Drets i deures fonamentals a la Constitució de 1978.

Tema 3. L’Estatut d’Autonomia de Catalunya de 2006: Drets i deures de l’àmbit civil i social, drets en l’àmbit polític i de l’Administració, i drets i deures lingüístics. El Govern local a l’Estatut.

Tema 4. El Municipi: concepte i elements. Les potestats municipals. Competències municipals a la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local.

Tema 5. La Carta Municipal de Barcelona: Text consolidat pel qual es regula el règim especial del municipi de Barcelona. Competències de l’Ajuntament en matèria de seguretat ciutadana i mobilitat.

Tema 6. L’Ajuntament de Barcelona. Organització Municipal. L’organització política (Alcalde, Tinents d’Alcalde, Regidors) i l’organització executiva (el model de gestió gerencial). La desconcentració territorial (districtes) i funcional (organismes i instituts) a l’Ajuntament de Barcelona.

Tema 7. Coneixement de la ciutat des de l’1-1-2018: dades demogràfiques, sociologia, economia, cultura i actualitat de la ciutat.

Tema 8. El procediment administratiu: concepte i principis generals. El procediment administratiu comú: regulació, contingut, àmbit d’aplicació i principis.

Tema 9. El marc legal de la Seguretat Pública i els cossos de seguretat. La Llei de forces i cossos de seguretat de L’Estat. La Llei de policies locals de Catalunya. La Llei d’ordenació del sistema de seguretat pública de Catalunya.

Tema 10. L’Ordenança de mesures per fomentar i garantir la convivència ciutadana a l’espai públic de Barcelona.

Tema 11. l’Ordenança sobre l’ús de les vies i l’espai públic de Barcelona: "Ús de les vies i els espais públics".

Tema 12. L’Ordenança de circulació de vianants i de vehicles.

Tema 13. Actuacions relacionades amb la seguretat ciutadana: Especial referència als principis rectors en relació a la seguretat ciutadana i les potestats generals de policia de seguretat. Actuacions relacionades amb les funcions de policia judicial: Especial referència a les garanties i drets de les persones detingudes, procediment de detenció i d’habeas corpus.

Tema 14. Drets i deures dels funcionaris a l’Estatut bàsic de l’empleat públic. Principis d’actuació i deures dels funcionaris de policia local. La infidelitat en la custòdia de documents i de la violació de secrets en el Codi Penal. Règim d’incompatibilitat del personal al servei de l’Administració.

Tema 15. Ètica i deontologia professional. Declaració universal dels drets humans de l’ONU. Carta dels drets fonamentals de la UE. Codi europeu d’ètica de la Policia. Codi ètic de la policia de Catalunya. El II Pla d’Igualtat d’oportunitats entre homes i dones de l’Ajuntament de Barcelona 2015-2019. La violència de gènere i els delictes d’odi.

3. PREPARACIÓ TEST APTITUDINAL

4. PREPARACIÓ CONEIXEMENTS LLENGUA ANGLESA

5. PREPARACIÓ PROVA FÍSICA

6. PREPARACIÓ PROVA DE CATALÀ (Si es requereix)

7. PREPARACIÓ PROVES DE PERSONALITAT I ENTREVISTA PERSONAL

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Els estudis es personalitzen tenint en compte el ritme, interessos i condicions dels nostres alumnes i garanteixen l'assoliment dels continguts a través d'un acompanyament i suport ajustat per a cada modalitat. L'Acadèmia Aulacat t'ofereix el curs de preparació per a l'oposició d'agent de la guàrdia urbana en la modalitat online. 

MODALITAT ONLINE

  • Tutories online: Fins que finalitzis la teva formació, sempre que ho sol·licitis, tindràs en tot moment un tutor i al teu preparador; et guiaran durant tot el procés formatiu, faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, avaluaran els teus avenços i resoldran tots els teus dubtes en un termini màxim de 24h laborables.
  • Campus Virtual Aulafor: El Campus Virtual Aulafor és una zona privada virtual que l'Acadèmia Aulacat posa a la teva disposició per adaptar la teva formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, de forma asíncrona i guiada on seràs tu qui marqui el teu propi ritme d'aprenentatge. Per aquesta raó, no és necessari que et connectis uns determinats dies i a unes determinades hores a la teva Aula Virtual.
  • Sessió d'Skype: Per a preparar la part d'Entrevista personal, disposes d'una sessió d'Skype amb un tutor/a que et farà una simulació d'entrevista real.  
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions