Tècnic Superior en Documentació i Administració Sanitàries

Tècnic Superior en Documentació i Administració Sanitàries

Curs FP Curs FP Duración del curso 1 any
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Realitzar la gestió d'ingressos, altes, assignació de llits i prestació d'altres serveis sanitaris a pacients/usuaris, assegurant el compliment dels processos i els nivells de qualitat.

Reconèixer la terminologia clínica dels documents sanitaris en relació amb els processos patològics i la seva atenció en els serveis sanitaris.

Elaborar i tramitar documents i comunicacions pròpies dels serveis sanitaris a partir de les necessitats detectades i en l'àmbit de la seva responsabilitat, respectant els criteris deontològics de la professió.

Gestionar l'arxiu d'històries clíniques i una altra documentació, atenent a criteris, processos i procediments establerts.

Realitzar processos de codificació de diagnòstics i procediments relacionats amb la classificació internacional de malalties.

Explotar i validar bases de dades per al sistema d'informació clínic-assistencial, la qualitat i la recerca, assegurant l'aplicació de la normativa de protecció de dades. Gestionar documentació sanitària aplicant l'estructura, utilitats, validacions i explotacions del conjunt mínim bàsic de dades (CMBD).

Atendre i orientar a pacients i familiars aplicant tècniques de comunicació per a la millora de qualitat assistencial i satisfacció dels mateixos. Executar tasques administratives en la gestió de les àrees assistencials i no assistencials dels centres sanitaris.


En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic Superior en Documentació i Administració Sanitàries amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 20 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol de Batxiller, batxillerat experimental, COU o Tècnic Especialista. Títol de Tècnic en Grau Mig. Títol de Tècnic en Grau Superior. Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Superior. Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys. Estar en possessió d'una titulació universitària.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Gestió de pacients.

Terminologia clínica i patologia.

Extracció de diagnòstics i procediments.

Arxiu i documentació sanitaris.

Sistemes d'informació i classificació sanitaris.

Ofimàtica i procés de la informació.

Codificació sanitària.

Atenció psicosocial al pacient-usuari.

Validació i explotació de dades.

Gestió administrativa sanitària.

Projecte de documentació i administració sanitàries.

Formació i orientació laboral.
Empresa i iniciativa emprenedora.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic Superior en Documentació i Administració Sanitàries, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions