cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Tècnic Superior en Documentació i Administració Sanitàries

Tècnic Superior en Documentació i Administració Sanitàries

Curs FP Curs FP Duración del curso 1 any ModalidadPresencial / Online
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

El curs de preparació de Tècnic Superior en Documentació i Administració Sanitàries s'imparteix en modalitat online i també en modalitat presencial en els nostres centres de Tarragona i Girona.

Realitzar la gestió d'ingressos, altes, assignació de llits i prestació d'altres serveis sanitaris a pacients/usuaris, assegurant el compliment dels processos i els nivells de qualitat.

Reconèixer la terminologia clínica dels documents sanitaris en relació amb els processos patològics i la seva atenció en els serveis sanitaris.

Elaborar i tramitar documents i comunicacions pròpies dels serveis sanitaris a partir de les necessitats detectades i en l'àmbit de la seva responsabilitat, respectant els criteris deontològics de la professió.

Gestionar l'arxiu d'històries clíniques i una altra documentació, atenent a criteris, processos i procediments establerts.

Realitzar processos de codificació de diagnòstics i procediments relacionats amb la classificació internacional de malalties.

Explotar i validar bases de dades per al sistema d'informació clínic-assistencial, la qualitat i la recerca, assegurant l'aplicació de la normativa de protecció de dades. Gestionar documentació sanitària aplicant l'estructura, utilitats, validacions i explotacions del conjunt mínim bàsic de dades (CMBD).

Atendre i orientar a pacients i familiars aplicant tècniques de comunicació per a la millora de qualitat assistencial i satisfacció dels mateixos. Executar tasques administratives en la gestió de les àrees assistencials i no assistencials dels centres sanitaris.


Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de forma directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic Superior en Documentació i Administració Sanitàries amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Gestió de pacients.

Terminologia clínica i patologia.

Extracció de diagnòstics i procediments.

Arxiu i documentació sanitaris.

Sistemes d'informació i classificació sanitaris.

Ofimàtica i procés de la informació.

Codificació sanitària.

Atenció psicosocial al pacient-usuari.

Validació i explotació de dades.

Gestió administrativa sanitària.

Projecte de documentació i administració sanitàries.

Formació i orientació laboral.
Empresa i iniciativa emprenedora.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic Superior en Documentació i Administració Sanitàries, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 20 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol de Batxiller, batxillerat experimental, COU o Tècnic Especialista. Títol de Tècnic en Grau Mig. Títol de Tècnic en Grau Superior. Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Superior. Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys. Estar en possessió d'una titulació universitària.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions