Curs Tècnic Superior en Integración Social

Tècnic Superior en Integració Social

Curs FP Curs FP Duración del curso 1 any
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Sents la vocació d'ajudar als altres i vols convertir-ho en el teu treball? Estàs interessat/a a desenvolupar-te professionalment en el sector dels serveis a les persones i a la comunitat? El Curs Tècnic Superior d'Integració Social de Aulacat et prepararà per treballar en l'àmbit de l'ajuda a domicili, educació familiar, entrenament d'habilitats d'autonomia personal i social, inserció laboral, etc.

Aquest curs presencial et permetrà dominar els següents àmbits assistencials pel que fa als serveis a les persones: educatiu, de suport a la gestió domèstica i psicosocial; Així mateix, també estaràs capacitat per oferir atenció psicosocial a col·lectius i persones en desavantatge social, mediació comunitària, inserció ocupacional i laboral i promoció d'igualtat d'oportunitats.

El Curs presencial de Tècnic Superior en Integració Social de Aulacat Escola Superior d'Adults et formarà per exercir amb professionalitat l'atenció a: persones de la tercera edat, menors, dones, discapacitats físics, discapacitats psíquics, discapacitats sensorials, marginació, etc.

L'Acadèmia Aulacat posa a la teva disposició els seus centres a Tarragona i Girona per a la realització d'aquest curs.

Si treballar en la integració social és la teva meta, no esperis més, Inscriu-te!


En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic Superior en Integració Social amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
El Curs Tècnic Superior en Integració Social està dirigit a persones amb la intenció d'involucrar-se en la intervenció social i que desitgin ampliar els seus coneixements per a dur a terme projectes d'integració social, a més de prestar atenció a conceptes com la igualtat de gènere i la intervenció amb immigrants.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 20 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol de Batxiller, batxillerat experimental, COU o Tècnic Especialista. Títol de Tècnic en Grau Mig. Títol de Tècnic en Grau Superior. Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Superior. Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys. Estar en possessió d'una titulació universitària.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Context de la intervenció social.

Inserció sociolaboral.

Atenció a les unitats de convivència.

Mediació comunitària.

Suport a la intervenció educativa.

Promoció de l'autonomia personal.

Sistemes augmentatius i alternatius de comunicació.

Metodologia de la intervenció social.

Primers auxilis.

Habilitats socials

Projecte d'integració social

Formació i orientació laboral.

Empresa i iniciativa emprenedora.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic Superior en Integració Social, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions