Curs online de Tècnic Superior en Dietètica
Tècnic Superior en Dietètica
El Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica es proposa formar professionals que desenvolupin activitats orientades a l'alimentació de la persona o grups de persones, adequades a les necessitats fisiològiques i, si escau, patològiques, i d'acord amb els principis de protecció i promoció de la salut, prevenció de malalties i tractament dietètic-nutricional quan es necessiti.
Què aprendré?
Organitzar i gestionar, al seu nivell, l'àrea de treball assignada en la unitat / gabinet.
Elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius, segons les seves necessitats nutricionals.
Elaborar i supervisar dietes adaptades a pacients i col·lectius, segons la seva patologia específica.
Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per determinar la seva qualitat higiènic-dietètica.
Supervisar la conservació, manipulació i transformació dels aliments de consum humà.
Promoure la salut de les persones i de la comunitat a través de l'educació alimentària, mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut.
En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic Superior en Dietètica amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.
Dirigit a totes aquelles persones que vulguin treballar com
Tècnic en Dietètica i Nutrició
Dietista
Responsable d'alimentació en empreses de càtering
Tècnic en higiene dels aliments
Consultor d'alimentació
Educador sanitari
Podran treballar tant en atenció primària com en els serveis generals de promoció de la salut. També en els sectors d'hostaleria, restauració i indústries alimentàries
Els principals subsectors on pot desenvolupar la seva activitat són:
Atenció primària i comunitària: promoció de la salut, consultes, unitats de suport (salut mental, pediatria, higiene bucodental i geriatria)
Salut pública: serveis d'higiene dels aliments
Serveis generals hospitalaris: unitats / serveis de dietètica i nutrició
Serveis de Restauració: cuines d'hospitals, empreses de càtering, restaurants i hotels, menjadors colectivos.la audició en equips assistencials
Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.
En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques,
s'haurà de complir un dels següents requisits:
Tenir 20 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol de Batxiller, batxillerat experimental, COU o Tècnic Especialista.
Títol de Tècnic en Grau Mig. Títol de Tècnic en Grau Superior.
Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Superior.
Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.
Estar en possessió d'una titulació universitària.
Organització i gestió de l'àrea de treball assignada en la unitat / gabinet de dietètica.
Alimentació equilibrada.
Dietoteràpia.
Control alimentari.
Microbiologia i higiene alimentària.
Educació sanitària i promoció per a la salut.
Fisiopatologia aplicada a la dietètica.
Relacions en l'Entorn de Treball.
Formació i Orientació Laboral.
El curs de Tècnic Superior en Dietètica s'imparteix en la modalitat d'FP a distància.
La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:
1.- L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés a l'alumne.
2.- El seguiment continu de la teva aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.
Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol. Fins que finalitzis la teva formació, sempre que ho demanis, tindràs en tot moment un tutor i al teu preparador; et guiaran durant tot procés formatiu, faran seguiment dels teus progressos, reforcessin la teva formació amb materials complementaris, s'avaluaran els teus avenços ... resoldran tots els teus dubtes en un termini màxim de 24 hores laborables.
El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:
1. El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.
2. El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.
3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa.
4. El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat.
5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu.
Podrás acceder a nuestro campus virtual aulafor desde cualquier dispositivo con conexión a internet, PC, MAC, IPAD, TABLET y desde cualquier sistema operativo Windows, IOS, Android, Windows Phone.
Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.
Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic Superior en Dietètica, expedit per Aulacat.
En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.