CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!

Tècnic Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva

Tècnic Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva

Curs FP Curs FP Duración del curso 1 any
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

La competència general d'aquest curs d' Ensenyament i Animació socioesportiva consisteix a elaborar, gestionar i avaluar projectes d'animació fisicoesportius recreatius per a tot tipus d'usuaris, programant i dirigint les activitats d'ensenyament, d'inclusió socioesportiva i de temps lliure, coordinant les actuacions dels professionals implicats, garantint la seguretat, respectant el medi ambient i aconseguint la satisfacció dels usuaris.

Aquest professional exerceix la seva activitat en les àrees de l'animació social, l'ensenyament fisicoesportiva en diferents contextos i edats, l'animació turística i les activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, ocupant-se de la planificació, organització, dinamització i avaluació de les activitats.

El Tècnic Socioesportiu pot ocupar-se de l'organització de competicions no oficials i petits esdeveniments fisicoesportius per a tot tipus d'usuaris i per a empreses de turisme actiu.

Objectius de el curs d'Ensenyament i Animació socioesportiva

Amb aquest curs aprendràs a:

Desenvolupar i registrar el pla d'avaluació dels projectes d'animació socioesportiva, concretant els instruments i la seqüència d'aplicació.

Gestionar la posada en marxa de el projecte d'animació socioesportiva, organitzant els recursos i les accions.

Avaluar la condició física de les persones participants en els programes d'animació socioesportiva.

Programar l'ensenyament d'activitats fisicoesportives individuals, d'equip i d'implementos i jocs, en funció dels participants i les adaptacions per a persones amb discapacitat.

Programar les activitats d'inclusió socioesportiva en funció de les característiques dels grups i dels mitjans disponibles.

Dissenyar, adaptar i seqüenciar exercicis i tasques de les sessions d'ensenyament d'activitats fisicoesportives i jocs.

Dissenyar i seqüenciar exercicis i tasques de les activitats d'inclusió socioesportiva per a col·lectius en risc d'exclusió.

Principals sortides laborals

Animador / a físic-esportiu i recreatiu.

Animador / a de vetllades, espectacles i activitats recreatives en instal·lacions turístiques.

Coordinador / a d'activitats fisicoesportives en instal·lacions esportives d'empreses turístiques o entitats públiques i privades.

Coordinador / a de temps lliure educatiu infantil i juvenil.

Coordinador / a de campaments, d'albergs de joventut, de cases de colònies, de granges-escoles, d'aules de cases de joventut i escoles de natura.

Coordinador / a d'activitats paracurriculares en el marc escolar.


En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

T'agrada l'esport i vols dedicar-te professionalment? Llavors el curs de Tècnic Superior en Animació d'Activitats Físiques i Esportives és per a tu.

Interessats a exercir l'activitat professional en el sector de les activitats físiques i esportives públiques i privades, en empreses privades del sector o crear la seva pròpia empresa.

És un cicle dirigit a persones que els agradi l'esport i practicar activitats com el bussejo, natació, piraguismo, escalada, atletisme, tennis, bàdminton, pádel, esquaix, tennis de taula, bàsquet, voleibol, futbol sala, ciclisme, etc...

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 20 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol de Batxiller, batxillerat experimental, COU o Tècnic Especialista. Títol de Tècnic en Grau Mig. Títol de Tècnic en Grau Superior. Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Superior. Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys. Estar en possessió d'una titulació universitària.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Activitats d'oci i temps lliure.

Dinamització grupal.

Valoració de la condició física i intervenció en accidents.

Planificació de l'animació sociodeportiva.

Jocs i activitats físic-recreatives i d'animació turística.

Activitats físic-esportives individuals.

Activitats físic-esportives d'equip.

Activitats físic-esportives de implementos.

Activitats físic-esportives per a la inclusió social.

Metodologia de l'ensenyament d'activitats físic-esportives.

Projecte d'ensenyament i animació sociodeportiva.

Formació i orientació laboral.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions