Curs en Electromecànica de Vehicles online

Tècnic en Electromecànica de Vehicles

Curs FP Curs FP Duración del curso 1 Any
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Totes les persones han de tenir la possibilitat de formar-se al llarg de la vida, dins i fora del sistema educatiu, per poder adquirir, actualitzar, completar i ampliar les seves capacitats, coneixements, habilitats i aptituds per al seu creixement i desenvolupament personal i professional. Per aquesta raó, les administracions educatives organitzen periòdicament proves per obtenir directament els títols de Tècnic o Tècnic Superior de determinats cicles formatius de Formació Professional. Les proves es fan per a cada crèdit (assignatura / matèria) del cicle formatiu.

En Aulacat tant si estàs treballant i vols obtenir la Titulació i ampliar coneixements, com si aquestes en atur i vols obtenir la Titulació i treballar en un curt espai de temps t'ofereix una preparació adaptada a tots els horaris, des de casa ia través d'internet.

En Aulacat t'ajudem amb la preparació de totes les matèries, preparació del temari de les millors editorials, a través d'exàmens tipus test i una guia completa de tots els processos a seguir perquè obtinguis el títol d'una forma ràpida, econòmica i eficaç.
Què vaig a aprendre i fer?

Aquest professional serà capaç de:


Mantenir el motor tèrmic i els seus sistemes auxiliars.

Mantenir els sistemes que componen el tren de rodatge: frens, transmissió, direcció i suspensió.

Mantenir els sistemes elèctrics del vehicle, realitzant modificacions i / o noves instal · lacions.

Mantenir i / o muntar sistemes de seguretat i confortabilitat.

Realitzar l'Administració, gestió i comercialització en una petita empresa o taller.


En finalitzar els meus estudis, què puc fer?

Exercir la meva activitat professional en el sector del manteniment de vehicles autopropulsats en empreses privades del sector o creant la meva pròpia empresa.


Quines són les sortides professionals?

Les sortides professionals són:


Reparació d'automòbils: mecànica i electricitat.

Reparació de maquinaria agrícola i Obres Públiques: mecànica i electricitat, equips, eines i transformacions opcionals.

En altres sectors productius on es realitzin treballs de manteniment electromecànic de motors tèrmics de cicle OTTO i Dièsel (manteniment dels motors dels grups electrògens).


En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic en Electromecànica de Vehicles amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 18 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova, o 19 anys per els qui acreditin estar en possessió d'un títol de Tècnic en Grau Mitjà relacionat amb aquell al que es desitja obtenir. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol en Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), 2º de BUP o Tècnic Auxiliar. haver superat els cursos comuns dels ensenyaments d'Arts Aplicades i Oficis Artístics del pla d'estudis de 1963. Títol de Tècnic en Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Al centre educatiu, a través d'una formació teoricopràctica. Els continguts s'agrupen en els següents mòduls professionals:


Motors.

Sistemes auxiliars del motor.

Circuits de fluid, suspensió i direcció.

Sistemes de transmissió i frenada.

Circuits electrotècnics bàsics, sistemes de càrregues i arrencada del vehicle.

Circuits elèctrics auxiliars del vehicle.

Sistemes de seguretat i confortabilitat.

Administració, gestió i comercialització en la petita empresa.

Tècniques de mecanitzat per al manteniment de vehicles.

Seguretat en el manteniment de vehicles.

Formació i Orientació Laboral (F.O.L.).

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic en Electromecànica de Vehicles, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions