CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!

Tècnic en Preimpressió Digital

Tècnic en Preimpressió Digital

Curs FP Curs FP Duración del curso 1 any
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

T'atreu desenvolupar la teva carrera professional al món de la digitalització d'imatges, el disseny de publicacions electròniques o el tractament de textos i imatges? El curs d'FP de Tècnic en Preimpressió Digital de l'acadèmia AULACAT, Escola Superior d'Adults et prepararà perquè ho aconsegueixis. Inscriu-te!

El sistema d'estudi de la acadèmia AULACAT et permetrà realitzar el curs d'FP de la família d'Arts Gràfiques en modalitat online, a través del nostre campus virtual.

El Tècnic de Preimpressió Digital exerceix la seva activitat en empreses d'arts gràfiques, premsa, editorials, comunicació, serveis gràfics i de publicacions multimèdia.

A l'Escola Superior d'Adults AULACAT portem des de 1999 impartint cursos presencials i en línia. Milers d'estudiants han aconseguit accedir la feina que buscaven després de realitzar cursos d'FP online en la nostra acadèmia! I tu, per què no ho intentes?


En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic en Preimpressió Digital amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

A totes les persones que vulguin treballar com:

Tècnic en preimpressió.

Tècnic en tractament de textos.

Tècnic en tractament d'imatges.

Maquetador/ compaginador digital.

Tècnic en publicacions electròniques/ multimèdia.

Preparador d'arxius digitals.

Escanista / especialista de color.

Tècnic en imposició digital.

Operador d'equips de filmació d'ordinador a planxa (computer to plate - CTP).

Operador d'equips de filmació d'ordinador a pantalla (computer to screen - CTS).

Operador d'equips de filmació d'ordinador a fotopolímero (computer to photopolymer - CTP).

Tècnic en impressió digital.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 18 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova, o 19 anys per els qui acreditin estar en possessió d'un títol de Tècnic en Grau Mitjà relacionat amb aquell al que es desitja obtenir. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol en Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), 2º de BUP o Tècnic Auxiliar. haver superat els cursos comuns dels ensenyaments d'Arts Aplicades i Oficis Artístics del pla d'estudis de 1963. Títol de Tècnic en Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Tractament de textos.

Tractament d'imatge en mapa de bits.

Imposició i obtenció digital de la forma impressora.

Impressió digital

Compaginació.

Identificació de materials en preimpressió.

Assemblat de publicacions electròniques.

Il•lustració vectorial.

Formació i orientació laboral.

Empresa i iniciativa emprenedora.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Per a la realització del curs online / a distància posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina indispensable per realitzar la teva formació. És una zona privada per als estudiants que fomenta l'acostament i que agilita la relació Centro/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta 24 hores, els 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema. Ens adaptem a la teva situació personal i adaptem al teu ritme la programació formativa.

La metodologia en línia se centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online MAI estaràs sol.

Durant tot el període formatiu, el teu tutor i el teu preparador realitzaran un seguiment dels teus progressos, reforcessin la teva formació amb materials complementaris. Sempre que ho sol•licitis avaluaran els teus avanços i resoldran tots els teus dubtes (en un termini màxim de 24h laborables).

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives existents al mercat. El Campus Virtual Aulafor és l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. Es tracta d'una zona privada que la nostra acadèmia posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i agilitar la relació Centro/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta 365 dies/ 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és responsive i permet accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet (Ipad, Pc, Mac, Iphone) i amb qualsevol sistema operatiu (Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.).

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic en Preimpressió Digital, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions