cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Manipulador d'Aliments d'Alt Risc + Prevenció Coronavirus

Manipulador d'Aliments d'Alt Risc + Prevenció Coronavirus

Curs Curs Duración del curso 20 horas ModalidadOnline
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Aquesta formació servirà a totes aquelles empreses, l'activitat principal de les quals o parcial sigui la de facilitar als seus clients el servei de menjars en establiment o ben servides a domicili, i a tots aquells treballadors l'activitat laboral dels quals estigui relacionada amb la manipulació d'aliments no envasats. El temari està actualitzat d'acord les mesures a tenir en compte davant de la pandèmia de COVID-19.

Curso Manipulador de Alimentos
Aconsegueix el teu certificat oficial de Manipulador d'Aliments d'Alt Risc + Prevenció Coronavirus de manera ràpida i senzilla des de la nostra plataforma específica manipuladoralimentosonline.es El curs es compon de el temari oficial que podràs llegir des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet; el test final per comprovar el que s'ha après i, un cop aprovat el test, s'enviarà automàticament el certificat oficial expedit per Aulacat de Manipulador d'Aliments. El curs de manipulador és multisectorial i vàlid per a tot Espanya.

Matricula't ara i comença el curs de Manipulador d'aliments fent click al següent botó.

COMENÇAR ARA

Ara amb Aulacat, Escola Superior d'Adults, pots obtindre el certificat de Manipulador d'Aliments d'Alt Risc + Prevenció Coronavirus d'una forma ràpida, senzilla i des de casa.

El marc legal del manipuladors d'aliments d'Alt Risc és el Reglament 852/2004 del Parlament Europeu i del Consell de 29 d'abril de 2004 relatiu a la higiene dels productes alimentosos d'aplicació des de l'any 2006. En el Capítol XII de l'annex II d'aquest Reglament es fa referència a la formació que han de rebre els empresaris i treballadors de les empreses alimentàries.

S'entén com a empresa alimentària totes aquelles empreses amb ocupacions relacionades amb l'hostaleria, comerç d'alimentació, transports alimentaris, càterings…

La supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors de productes alimentosos en qüestions d'higiene alimentària, d'acord amb la seva activitat laboral.

Que els qui tinguin al seu càrrec el desenvolupament i manteniment del procediment esmentat a l'apartat 1 de l'article 5 del present Reglament o l'aplicació de les guies pertinents hagin rebut una formació adequada tocant a l'aplicació dels principis del *APPCC.

El compliment de tots els requisits de la legislació nacional relativa als programes de formació per als treballadors de determinats sectors alimentaris.

La formació és un instrument important per garantir una aplicació efectiva de les pràctiques correctes d'higiene i ha de respondre a necessitats concretes de cada empresa alimentària.

En aquest cas ho apliquem al sector de la restauració col·lectiva. L'engegada del *APPCC, és obligatòria amb la finalitat de complir la Directiva 93/43/CEE de 14 de Juny. Reglament 852 i 853.

Aulacat, escola superior d'Adults, t'ajudarem a realitzar la formació obligatòria, d'una manera senzilla, ràpida i des de casa.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

 

Aquest curs està dirigit a persones que estiguin o vulguin treballar en sector d'empreses d'alimentació del Sector d'Alt Risc: elaboració d'aliments que no sofreixen un tractament posterior, elaboració de diversos processos alimentosos, carnisser, forner, etc).

Aconsegueix el teu certificat vàlid en tota Espanya i treballa com a cuiner, forner, i altres empreses d'alimentació que així ho requereixin.

Amb l'empara i la garantia del nostre centre de formació Aulacat, Escola Superior d'Adults.

icono desplegable TEMARI boton desplegable

 

Temari part Específica Manipulador d'Aliments Alt Risc + Prevenció Coronavirus

Introducció.

Requisits generals de la cuina.

Requisits generals d'emmagatzematge frigorífic i no frigorífic.

Requisits generals del menjador i de la zona de barra.

Requisits generals dels locals.

Requisits generals de sòls, parets i sostres.

Requisits generals de portes i finestres.

Requisits generals de ventilació.

Requisits generals d'il·luminació.

Requisits generals de serveis i vestuaris.

Requisits generals d'instal·lacions de neteja.

Requisits generals de superfícies i útils.

Requisits generals d'equips.

Requisits generals del personal manipulador.

Sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític.

Pandèmies estacionals i situacions d'exepció.

Legislació (Matèria de Seguretat Alimentària).

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Manipulador d'Aliments d'Alt Risc + Prevenció Coronavirus, expedit per Aulacat.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions