cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs de Manipulador d'Aliments online

Manipulador d'Aliments

Curs Curs Duración del curso 12 hores ModalidadOnline
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Un manipulador d'aliments es aquella persona que es dedica professionalment a estar en contacte amb els aliments durant el seu transport, emmagatzament,  preparació, envassat, distribució i venda.

La labor d'un manipulador d'aliments es extremadament important, doncs es la primera linia de defensa contra les infeccions i intoxicacions que poden produir els aliments.

Per tot això, la formació d'un manipulador d'aliments es fonamental i a més obligatòria.

El curs online de Manipulador d'aliments està indicat per aquelles persones que es dediquen professionalment a estar en contacte amb els aliments durant el seu transport, emmagatzematge, preparació, envasat, distribució i venda.

Curso Manipulador de Alimentos
Aconsegueix el teu certificat oficial de Manipulador d'Aliments de manera ràpida i senzilla des de la nostra plataforma específica manipuladoralimentosonline.es El curs es compon de el temari oficial que podràs llegir des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet; el test final per comprovar el que s'ha après i, un cop aprovat el test, s'enviarà automàticament el certificat oficial expedit per Aulacat de Manipulador d'Aliments. El curs de manipulador és multisectorial i vàlid per a tot Espanya.

Matricula't ara i comença el curs de Manipulador d'aliments fent click al següent botó.

COMENÇAR ARA

Ara amb Aulacat, Escola Superior d'Adults, pots obtindre el certificat de Manipulador d'Aliments d'una forma ràpida, senzilla i des de casa.

El marc legal que resulta en relació amb els manipuladors d'aliments es el Reglament 852/2004 del Parlament Europeu i del Consell de 29 d'abril de 2004 relatiu a la higiene dels productes alimentaris d'aplicació des de l'any 2006. En el Capítul XII de l'anex II d'aquest Reglament es fa referència a la formació que han de rebre els empresaris i treballadors de les empreses alimentàries.

S'entèn com empresa alimentària totes aquellas empreses amb ocupacions relacionades amb l'hosteleria, comerç d'alimentació, transports alimentàris, càterings…

D'aquesta manera, els operadors d'empresa alimentària hauran de garantitzar:

- La supervisió i l'instrucció o formació dels manipuladors de productes alimenticis en qüestions d'higiene alimentària, d'acord amb la seva activitat laboral.
- Que qui tinguin al seu càrreg el desenvolupament i manteniment del procediment mencionat en l'apartat 1 de l'article 5 del present Reglament o l'aplicació de las guies pertinents haguin rebut una formació adequada en el tocant a l'aplicació dels principis del APPCC.

- El complimient de tots els requisits de la legislació nacional relativa als programes de formació per als treballadors de determinats sectors alimentàris.

La formació es un instrument important per a garantitzar una aplicació efectiva de les pràctiques correctes d'higiene i ha de respondre a necessitats concretes de cada empresa alimentària.  A Aulacat, escola superior d'Adults, t'ajudarems a realitzar la formació obligatòria, d'una manera senzilla, ràpida i des de casa.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Aquest curs està dirigit a persones que estiguin treballant en el sector de l'alimentació i que encara no tinguin el certificat, o per a persones que estiguin buscant feina i vulguin treballar en aquest sector.

Aconsegueix el teu certificat vàlid a tota Espanya i treballa com a cuiner, forner, asafata, en escoles infantils i en qualsevol treball que ho requereixi.

Amb la garantia del nostre centre de formació Aulacat, Escola Superior d'Adults.

icono desplegable TEMARI boton desplegable

1. Objectius.

2. Definició de manipulador d'aliments.

3. Alimentació i cadena alimentària.

4. La higiene alimentària.

5. La contaminació dels aliments.

6. Enfermetats de transmissió alimentària.

7. El manipulador com responsable de la prevenció de les enfermetats de la transmissió alimentària: Pràctiques correctes d'higiene.

8. Desinsectació i desratització.

9. Neteja i desinfecció de locals i equips.

10. Conserva d'aliments.

11. Proveïdors, envasat, emvalat i etiquetat.

12. Sistema d'autocontrol: APPCC.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat. El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per a portar a terme la teva formació. Es una zona privada per als estudiants que el nostre centre posa a disposició dels alumnes per a potenciar l'apropament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus es absoluta les 24 hores dels 365 dies de l'any.

El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada per a que puguis aconseguir el teu objectivo. Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígits i inflexibles, no son cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

El curs de Manipulador d'Aliments s'imparteix en la modalitat online.

La metodologia online es centra en dos punts fonamentals:

1.- L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a traves d'un campus virtual, facilitant l'accès a l'alumne.
2.- El seguimient continuat del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaras sol.

Durant tot el període formatiu, el teu tutor i preparador faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb matèries complementàries si ho necessites, avaluaran els teus avenços, i reoldran tots els teus dubtes en un plaç màxim de 24 hores laborables.

El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:

1. El tutor disenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.
2. El preparador planifica i exposa els objetius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.
3. L'alumne treballa el tema planificat desde casa.
4. El tutor resòl tots els seus dubtes que l'alumne li plantegi sobre el material treballat.
5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema que treballa, i en funció del resultat, el preparador decideix si ha de reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objetiu.

Podràs accedir al nostre campus virtual aulafor des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, PC, MAC, IPAD, TABLET i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone.


icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado verisignCurso certificado confianza-online Opiniones Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Manipulador d'Aliments, expedit per Aulacat.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions