CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!

Telemàrqueting. Nivell bàsic (TIC)

Telemàrqueting. Nivell bàsic (TIC)

Curs Curs Duración del curso 40 hores
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Cursos subvencionats del SOC de competències digitals dirigits a dones aturades.

En un entorn cada vegada més informatitzat, les competències digitals són transversals a un gran nombre de llocs de treball i poden ajudar a trobar feina.

El curs de competències digitals, acredita que l'alumne ha assolit les competències en tecnologia de la informació i de la comunicació. Es tracta d'un certificat que ofereix el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i ajuda a les empreses o administracions a saber el nivell de capacitat que té l'aspirant a una posició en l'ús de les TIC.

Aquesta formació de 40h d'Aulacat es farà de manera presencial a la província de Tarragona.

Mitjançant del programa ADA, les alumnes podran formar-se en diferents àrees professionals: ofimàtica, informàtica, comerç, màrqueting, internet, processadors de textos, telemàrqueting ...

curs soc actic
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Curs dirigit a dones no ocupades que volen aprendre la combinació de coneixements, habilitats i actituds que s'han d'obtenir per a assolir l'eficàcia i eficiència en objectius en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació, Comunicació i de la cultura digital.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Aquesta convocatòria ofereix diverses especialitats de l'ambit digital amb una durada de 40 hores.

Totes les accions formatives estan categoritzades segons el nivell de coneixements previs que l’alumnat haurà de disposar sobre el contingut formatiu: bàsic, mitjà o avançat.

En aquesta convocatòria no s’inclou formació complementària obligatòria. Els continguts de les 40 hores de durada de la formació seran d’àmbit digital.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Telemàrqueting. Nivell bàsic (TIC), expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions