Curs de Català Nivell A2

Català Nivell A2

Curs Curs Duración del curso 120 hores
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Aconsegueix el Nivell A de Català amb els nostres cursos de Preparació al Examen Oficial, estan dirigits a l'obtenció del Certificat A2, de la direcció general de la Política Lingüística que es convoquen cada any pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Forma't per obtenir el Nivell A2 d'una forma ràpida, senzilla i des de casa.

Els nostres cursos de català desenvolupen una metodologia comunicativa perquè l'alumne aprengui i practiqui el català des del primer dia en contextos reals i donant especial èmfasi a l'expressió oral.

Les sessions de català amb un professor nadiu i especialitzat en l'ensenyament de l'idioma a persones no catalanoparlants les podràs completar amb els materials: lectures graduades adequades al teu curs de català, diaris en català i pel·lícules que el professor et recomanarà.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

El Curs de Català està dirigit a qualsevol interessat que vulgui aconseguir aquest nivell ja sigui per poder presentar-se a oposicions a Catalunya o per créixer professional i personalment.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

1. Normes ortogràfiques

2. Gramàtica

3. Lèxic

4. Expressió escrita

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor será l'eina necessària per a reaitzar la teva formació.

Es una zona privada per als estudiants que el nostre centre posa a disposició dels alumnes per a potenciar l'apropament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus es absoluta les 24 hores dels 365 dies de l'any.

El Mètode de formació Ceasfor, t'ofereix una preparació completament personalitzada per a que puguis aconseguir el teu objectiu.

Per nosaltres, els teus horaris de feina rígids i inflexibles, no son cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem el teu programa formatiu.

El curs de Català s'imparteix en la modalitat online.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

1.- L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accès a l'alumne.

2.- El seguimient continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

Durant tot el periode formatiu, el teu tutor i el teu preparador faran un seguiment dels teus progresos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris si ho necessites, avaluaran els teus avanços, resoldran tots els teus dubtes (en un plaç màxim de 24h laborables).

El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:

1. El tutor disenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

2. El preparador planifica i exposa els objetius d'estudi que l'alumne tingui que aconseguir.

3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

4. El tutor resòl tots els dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat.

5. L'alumne realitza una prova d'evaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si ha de reforçar el tema o be pot avançar cap al següent objetiu.

Podràs accedir al nostre campus virtual aulafor des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, PC, MAC, IPAD, TABLET i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Un cop acabat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà el diploma expedit per AULACAT, així com el certificat d'aprofitament i el programa formatiu d'aquest que l'acredita i el capacita com a tal.

En el cas de voler obtenir la certificació oficial, l’alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials per a l’obtenció dels certificats de llengua catalana (nivell A, B, C i C2) que convoquen la Secretaria de política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Ramon Llull, de forma periòdica.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions