Manipulador d'Aliments Alt Risc, Coronavirus y Al·lèrgens

Manipulador d'Aliments Alt Risc, Coronavirus i Al·lèrgens

Curs Curs Duración del curso 25 hores
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

És molt important que el consumidor conegui els al·lèrgens dels aliments i aquest curs t'acreditarà per oferir-li a l'consumidor aquesta informació. Aquest curs en línia de Manipulador d'Aliments d'Alt Risc, Coronavirus i Al·lèrgens té la garantia oficial i validesa davant l'autoritat competent de sanitat en totes les comunitats autònomes. A més, aquesta titulació ajudarà a millorar la teva qualificació laboral, garantir la higiene alimentària, validar els controls de sanitat i et dóna la possibilitat de treballar en totes les activitats laborals relacionades amb el sector alimentari com són: Recollida: podràs realitzar la tasca de recol·lecció, preparació o envasat d'aliments. Distribució: tasca de repartiment i recepció d'aliments. Elaboració: preparació d'aliments en la seva fase inicial en carnisseries, fleques, empreses majoristes, entre d'altres. A més, podràs treballar en la venda i servei d'aliments (comerç minorista, hostaleria, menjador escolar, càtering, etc.) El temari està actualitzat d'acord les mesures a tenir en compte davant de la pandèmia de COVID-19.

Curso Manipulador de Alimentos
Aconsegueix el teu certificat oficial de Manipulador d'Aliments Alt risc + Prevenció Coronavirus + Al·lèrgens d'una manera ràpida i senzilla.

El curs es compon de el temari oficial que podràs llegir des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet; el test final per comprovar el que s'ha après i, un cop aprovat el test, s'enviarà automàticament el certificat oficial expedit per Aulacat de Manipulador d'Aliments Alt risc, Coronavirus i Al·lèrgens. El curs de manipulador és multisectorial i vàlid per a tot Espanya.

Per tot això, la formació d'un manipulador d'aliments és fonamental ia més obligatòria.

El curs d'Al·lèrgies Alimentàries està desenvolupat amb totes les garanties i d'acord amb la normativa vigent: nª1169 / 2011 de parlament europeu i de el consell de el 25 d'octubre de 2011.

S'entén com a empresa alimentària totes aquelles empreses amb ocupacions relacionades amb l'hostaleria, comerç d'alimentació, transports alimentaris, càterings ...

D'aquesta manera, els operadors d'empresa alimentària han de garantir:

  1. La supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors de productes alimentaris en qüestions d'higiene alimentària, d'acord amb la seva activitat laboral.
  2. Que els qui tinguin al seu càrrec el desenvolupament i manteniment del procediment esmentat a l'apartat 1 de l'article 5 de el present Reglament o l'aplicació de les guies pertinents hagin rebut una formació adequada pel que fa a l'aplicació dels principis de l'APPCC.

El compliment de tots els requisits de la legislació nacional relativa als programes de formació per als treballadors de determinats sectors alimentaris.

La formació és un instrument important per garantir una aplicació efectiva de les pràctiques correctes d'higiene i ha de respondre a necessitats concretes de cada empresa alimentària.

En aquest cas ho apliquem a el sector de la restauració col·lectiva. La posada en marxa de l'APPCC, és obligatòria per tal de complir la Directiva 93/43 / CEE de 14 de Juny. Reglament 852 i 853.

Aulacat, escola superior d'Adults, t'ajudarem a realitzar la formació obligatòria, d'una manera senzilla, ràpida i des de casa.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Aquest curs està adreçat a persones que estiguin o vulguin treballar en sector d'empreses d'alimentació del Sector d'Alt Risc requerit per: Manipulació i venda d'aliments sense envasar Cambrers / es, cuiners i ajudants Botigues d'alimentació Forns, pastisseries Peixateries i xarcuteries

Aconsegueix el teu certificat vàlid a tot Espanya i treballa com a cuiner, forner, i altres empreses d'alimentació que així ho requereixin. Amb l'empara i la garantia del nostre centre de formació Aulacat, Escola Superior d'Adults.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Manipulador d'aliments

Definició de manipulador d'aliments. Alimentació i cadena alimentària. La higiene alimentària. La contaminació dels aliments. Malalties de transmissió alimentària. El manipulador com a responsable de la prevenció de les malalties de la transmissió alimentària: Pràctiques correctes d'higiene. Desinsectació i desratització. Neteja i desinfecció de locals i equips. Conservació d'aliments. Proveïdors, envasat, embalatge i etiquetatge. Sistema d'autocontrol: APPCC.

Manipulador d'alt risc

Requisits generals d'emmagatzematge frigorífic i no frigorífic. Requisits generals del menjador i la zona de barra, locals, terres, parets i sostres, portes i finestres, ventilació, il·luminació, de serveis i vestuaris, neteja, superfícies i útils, equips. Requisits de el personal manipulador. Sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític. Pandèmies estacionals i situacions d'excepció. Legislació (Matèria de Seguretat Alimentària).

Al·lèrgens i Intoleràncies Alimentàries els aliments

Intolerància i Al·lèrgia als Aliments. La contaminació dels aliments. Pla de gestió d'al·lèrgens. Seguretat alimentària. Mesures de prevenció i bones pràctiques sistema APPCC.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Manipulador d'Aliments Alt Risc, Coronavirus i Al·lèrgens, expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions