Curs Anglès per a cambrers

Anglès per a cambrers

Curs Curs Duración del curso 40 hores
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
Avui en dia, tant si treballes a l'estranger, com si exerceixes funcions de cambrer en un restaurant de la geografia espanyola, has de saber anglès per poder dirigir-te a tota mena de client de la manera més idònia. A Aulacat t'ajudem a assolir els coneixements necessaris per al teu sector de la manera més eficient possible.

Has de tenir clar que al territori español, una de les principals bases per a l'ocupabilitat d'un treballador en l'hostaleria d'avui dia és el domini d'idiomes. El sector de l'hostaleria és una de les grans potències econòmiques del nostre país, per tant, s'han de tenir els coneixements necessaris per a oferir un servei excel·lent.

Per què l'angles?

L'anglès és l'idioma de la comunicació internacional, del comerç i les finances. L'anglès és una llengua franca en molts racons del planeta i l'idioma oficial de moltes organitzacions internacionals com la Unió Europea, Nacions Unides o la Unesco.

Et capacita per poder donar informació, atendre adequadament i satisfer les necessitats del client amb llengua anglesa. Suggerim la formació que s'ofereix en aquest curs com la millor manera de completar el perfil professional dels alumnes interessats en l'accés al mercat laboral. Aquest curs pot millorar el perfil laboral d'aquelles persones que es troben treballant en aquest moment.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

El curs s'adreça a totes les persones interessades en el sector de l'hostaleria i que vulguin ampliar els seus coneixements pel que fa a l'anglès professional per a restaurants, bars i altres establiments d'hostaleria.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

1 Presentació i funcionament de el curs

2 Continuació

3 Acomodació dels clients

4 Formació d'una frase completa

5 Menú

6 Dinar i sopar

7 Entremesos i plats principals

8 Peix i marisc

9 Plats principals

10 Fruites

11 Postres

12 Begudes

13 El compte

14 Tapes i pinxos

15 Muntant la taula

16 La factura

17 Menjar ràpid i

18 Menjar ràpid ii

19 Reclamacions

20 Modals i vestimentes

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Anglès per a cambrers, expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions