cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs Monitor de Transport Escolar ONLINE

Monitor de Transport Escolar

Curs Curs Duración del curso 40 hores ModalidadOnline
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

El Curs de Monitor de Transport Escolar prepara a l'alumne per afrontar d'una manera competent les funcions pròpies d'un monitor de transport escolar, com són l'execució de determinades accions en situació d'emergència i evacuació de l'autobús, coneixement de tècniques de primers auxilis i prevenció d'accidents i diferents recursos i habilitats educatives i gestió del temps lliure, treball en equip, i en general, tot el necessari per dur a terme la intervenció educativa pròpia del monitor de transports escolars.

Creix professionalment adquirint capacitats com a monitor, aconsegueix les teves metes formant-se amb Aulacat Escola Superior d'Adults. Obtingues el teu certificat de Monitor de Transports Escolars d'una forma ràpida, senzilla i des de casa.

Amb aquesta formació aprendràs a: descriure les tasques i el perfil del monitor de transports escolars, comprendre la importància i la necessitat d'una correcta seguretat activa i passiva en els transports escolars, conèixer i executar les accions correctes en situacions d'emergència i evacuació de l'autobús, oferir als monitors de transport escolar una sèrie de pautes per al treball en grup i el desenvolupament de les habilitats socials i comunicatives.

L'objectiu principal dels Monitors de Transports Escolars és conèixer l'autobús escolar en tot el seu àmbit així com la seguretat activa i passiva en els transports escolars.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

El Curs de Monitor de Transport Escolar està dirigit a qualsevol interessat/al fet que desitgi orientar la seva carrera professional a la formació educativa duta a terme des de l'àmbit de monitoratge de transports escolars; així com a tots aquells professionals que desitgin perfeccionar els seus coneixements tècnics en aquesta àrea i obtenir un títol de Monitor de Transport Escolar.

icono desplegable TEMARI boton desplegable
1. Legislació i transport escolar.
2. Labor de l'acompanyant de transport escolar.
3. Situacions d'emergència i evacuació de l'autobús.
4. Seguretat activa i passiva en els transports escolars.
5. Els usuaris del transport escolar.
6. Recursos educatius: habilitats comunicatives i socials.
7. Recursos educatius: gestió del temps lliure.
8. Primers auxilis i prevenció d'accidents.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Opiniones Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Monitor de Transport Escolar, expedit per Aulacat.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions