Curs de Monitor de Menjadors i Activitats Escolars ONLINE

Monitor de Menjadors i Activitats Escolars

Curs Curs Duración del curso 40 hores
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
Si el que busques és seguir creixent al món de l'educació i el lleure és imprescindible tenir els coneixements d'aquest curs de Monitor de Menjadors i Activitats Escolars!

Amb el Curs de Monitor de Menjadors i Activitats Escolars de Aulacat fomentaràs el rol de l'escola com a institució educativa que ofereix els serveis de menjador escolar i temps de lleure, on tu mateix/a ho gestionaràs com a monitor. El teu objectiu serà garantir una alimentació i nutrició infantil saludables al mateix temps que prepararàs i elaboraràs activitats lúdiques per als més petits.

Gràcies a Aulacat augmentaràs la teva formació en l'àmbit educatiu. A més, et permetrà desenvolupar la teva activitat professional en menjadors de centres educatius de qualsevol modalitat.

Aulacat Escola Superior d'Adults et prepararà per a afrontar d'una manera competent les funcions pròpies d'un monitor de menjador escolar, com és la planificació del treball, el desenvolupament de la programació diària, crear un ambient educatiu correcte, etc. També aprendràs a gestionar el temps d'oci de l'alumnat aplicant tècniques de resolució de conflictes, comunicació i dinamització grupal des d'una perspectiva psicoeducativa i recreativa.

Si estàs llest/a per començar un nou camí en el món de l'educació i conèixer tots els seus valors inscriu-te a aquest curs. A Aulacat t'ajudarem a fer-ho possible.

Ah, i recorda que gràcies a la metodologia online de Aulacat podràs compaginar la teva formació acadèmica amb la teva vida personal, perquè poder organitzar el temps d’estudi a la teva manera és essencial per als teus èxits. A més, els nostres professors experts et guiaran durant tot el curs fins que assoleixis els teus objectius.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
El Curs de Monitor de Menjadors i Activitats Escolars està dirigit a tots aquells Mestres d'Educació Infantil, Educació Primària, Professors d'Ensenyament Secundari, Psicòlegs, Pedagogs, Psicopedagogs, etc. i, en general, a qualsevol persona interessada en l'educació i el lleure.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Presentació.

El menú escolar.

La implicació de les famílies en el menjador escolar.

Planificar el temps d'espera entre el menjar i la volta a les classes.

Perfil professional del monitor de menjadors escolars.

Educació per a la salut i educació nutricional.

Necessitats nutricionals en l'etapa escolar.

La higiene bucal.

Pedagogia de l'oci i del temps lliure.

Valor educatiu del joc.

Primers auxilis.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Monitor de Menjadors i Activitats Escolars, expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions