Curs d'Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili

Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili

Curs Professional Curs Professional Duración del curso 600 hores
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

El món en què vivim cada cop necessita més persones amb la voluntat d'ajudar a qui més ho necessita, persones amb necessitats especials de salut física, psíquica i social abunden en un planeta on augmenta l'envelliment de la població i on existeixen certes condicions que impedeixen que una persona sigui autosuficient. Si ets d’aquests tipus de persona, algú que transmet aquest afecte i disposició d'ajudar, ets la persona idònia per aquest curs.

El curs online d'Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili d'Aulacat t'omplirà de valors i coneixements que et permetran treure partit de tot l'afecte que tens a dintre. Ara tens l'oportunitat de treballar i rebre un bon sou per ajudar als altres i contribuir amb el seu benestar, una feina que cada cop requereix més demanda de persones com tu, amb disposició a ajudar.

Fes la teva inscripció al curs i a Aulacat ens encarregarem de què la teva experiència acadèmica sigui del tot més enriquidora possible.

Ah, i recorda que gràcies a la metodologia online de Aulacat podràs compaginar la teva formació acadèmica amb la teva vida personal, perquè poder organitzar el temps d’estudi a la teva manera és essencial per als teus èxits. A més, els nostres professors experts et guiaran durant tot el curs fins que assoleixis els teus objectius.

*Aquest curs online no reglat pren com a referència el temari i els continguts del curs SSCS0108: Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili.
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

El curs de Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili està dirigit a l'acreditació de les unitats de competència a través de l'experiència laboral i de les vies no formals de formació mitjançant les diferents convocatòries d'acreditació de competències.

El curs online d'Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili va dirigit a persones que vulguin introduir-se al món laboral en l'àmbit de l'atenció sociosanitària, que vulguin obtenir una titulació lligada al seu perfil professional i estiguin disposades a ajudar i contribuir amb el benestar de persones amb necessitats específiques en l'àmbit domiciliari.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), Prova d'Accés a Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Certificat de professionalitat del mateix nivell, Certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família professional, Prova d'Accés a la Universitat (PAU) para majors de 25 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

MF0249_2: Higiene i atenció sanitària domiciliàri.

UF0119: Característiques i necessitats d'atenció higiènic-sanitària de les persones depenents.

UF0120: Administració d'aliments i tractaments a persones depenents al domicili.

UF0121: Millora de les capacitats físiques i primers auxilis per a les persones depenents en el domicili.

MF0250_2: Atenció i suport psicosocial domiciliari.

UF0122: Manteniment i rehabilitació psicosocial de les persones depenents en domicili.

UF0123: Suport a les gestions quotidianes de les persones depenents.

UF0124: Interrelació, comunicació i observació amb la persona depenent i el seu entorn.

MF0251_2: Suport domiciliari i alimentació familiar.

UF0125: Gestió, aprovisionament i cuina en la unitat familiar de persones depenents.

UF0126: Manteniment, neteja i organització del domicili de persones depenents.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

El d'Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili s'imparteix amb la modalitat online, pensada perquè puguis decidir on, quan i a quin ritme prefereixes estudiar. El suport per dur a terme aquest ensenyament és el Campus Virtual, una zona privada per als estudiants. Ésuna plataforma educativa que la nostra web posa a la disposició dels alumnes per potenciar un acostament i que faci més àgil la relació entre el centre i l'alumne.

Els principals eixos pedagògics amb els quals es basa aquest programa formatiu són:

Pla d'estudis totalment personalitzat a les necessitats de cada alumne i seguiment personalitzat durant tot el curs amb assessors pedagògics i professors experts en les matèries.

Avaluació contínua, que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les manques formatives per poder millorar-les.

Metodologia asíncrona i guiada: el tutor guiarà i orientarà als alumnes durant tota la seva formació adaptant les estratègies educatives en cada cas concret, respectant el ritme d'aprenentatge de cada alumne.

Comunicació interactiva amb el tutor a través del Campus Virtual i de les Aules de debat i discussió.

Resolució de tots els dubtes que et puguin sorgir durant l'estudi en un termini màxim de 24 hores.

Programa pràctic, interactiu i cíclic:

1. Tutor: Planifica el tema a treballar.

2. Alumne: Treballa el tema planificat.

3. Tutor: Resol els dubtes plantejats per l'alumne

4. Alumne: Realitza una prova d'avaluació contínua sobre el tema.

5. Tutor: en funció del resultat de la prova, decideix si cal reforçar el tema o pot avançar al següent tema.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable
Posibilitat de doble:

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri de Treball, l'alumne pot presentar-se a les convocatòries lliures i oficials que convoquen els serveis d'ocupació pública estatals o de les diferents Comunitats Autònomes amb competències, segons el Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol, del reconeixement de les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral (BOE num. 205, 25.8.2009).

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions