desmuntant 5 mites sobre estudiar cursos online

En el món de l'educació, l'aprenentatge online ha experimentat un creixement exponencial en els últims anys. Malgrat això, encara hi ha molts mites que dissuadeixen a les persones d'aprofitar les nombroses oportunitats que ofereix aquesta modalitat d'aprenentatge. Avui, des d'Aulacat, volem desmuntar cinc d'aquests mites.

1- "Necessites ser un expert tecnològic"

Aquest és un dels mites més comuns que es troben al voltant de l'aprenentatge en línia. No obstant això, aquesta idea és simplement falsa. A Aulacat, entenem que no tothom és expert en tecnologia, i per això ens assegurem que les nostres plataformes d'aprenentatge en línia siguin fàcils d'utilitzar. Oferim suport tècnic constant perquè tots els nostres estudiants es sentin còmodes fent servir les nostres eines, independentment del seu nivell de coneixements tècnics.

2- "L'aprenentatge en línia és solitari"

Un altre malentès freqüent és que l'aprenentatge en línia és una experiència solitària. A Aulacat, promovem la interacció constant entre estudiants i professors. Disposem d’eines i sessions en directe que permeten als estudiants tenir un acompanyament i una guia durant el seu viatge.

3- "No hi ha suport del professor"

A Aulacat, ens comprometem a donar suport als nostres estudiants durant tot el seu recorregut d'aprenentatge. Els nostres professors estan sempre disponibles per a resoldre dubtes i ajudar en el que sigui necessari. A més, els estudiants tenen accés a materials d'estudi actualitzats i sessions de dubtes en línia.

4- "No es pot aprendre tant com en una aula presencial"

Diversos estudis han demostrat que l'aprenentatge en línia pot ser igual d’efectiu, sinó més, que l'aprenentatge presencial. Amb l'organització correcta, una bona dosi de motivació i l'ús de recursos d'aprenentatge adequats, els estudiants en línia poden assolir el mateix nivell d'èxit acadèmic que els seus homòlegs presencials.

5- "L’aprenentatge en línia només és per a les persones autodidactes"

L'aprenentatge en línia pot requerir una mica més d'autodisciplina que l'aprenentatge tradicional, però això no significa que sigui exclusiu per a les persones autodidactes. Molts cursos en línia, com els que ofereix Aulacat, estan dissenyats per a guiar als estudiants pas a pas a través del material d'estudi.

En resum, l'aprenentatge en línia ofereix una varietat d'oportunitats per a tothom, independentment de les seves habilitats o experiència prèvia. A Aulacat, estem compromesos a proporcionar una formació de qualitat adaptada a les necessitats de cada estudiant. No deixis que aquests mites t'impedeixin aprofitar els avantatges de l'aprenentatge en línia. T'esperem a l'aula!

Els nostres cursos