cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs de Vigilant d'Explosius Online

Curs de Vigilant d'Explosius Online

Seguretat Seguretat Duración del curso A consultar ModalidadOnline
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

L'objectiu d'aquest curs és capacitar a l'alumne per a desenvolupar satisfactòriament la professió de Vigilant d'Explosius i Mercaderies Perilloses.

Dirigit al personal operatiu de seguretat, pendent d'habilitar, que desitgi desenvolupar la seva carrera professional en la Seguretat Privada i les seves especialitats.

Centre Homologat per:

 

Centre Col·laborador de:
         

GARANTIES

Empresa autoritzada pel Institut de Seguretat Pública i Privada de la Generalitat de Catalunya (Mossos d'Esquadra) i pel Ministeri d'Interior (CNP) per a la impartició de cursos de seguretat privada, amb Nº d'Autorització 0001 del registre de centres de la Generalitat de Catalunya.


* Més de 10 anys formant.

* Més de 10.000 alumnes han passat pels nostres centres de tota Catalunya.

* Més de 1.200 m2 d'aules formatives.

* Més de 40 cursos d'Oposicions, Formació Professional, Vigilants de Seguretat, Escortes, Vigilants d'explosius, ...


Sens dubte, tots els nostres cursos són impartits pels professionals millor qualificats, llicenciats i doctorats en la matèria, personal de les forces i cossos de seguretat de l'Estat, ex funcionaris i funcionaris en actiu que ens assessoren, aconseguint així el màxim nivell de coneixements sobre el curs o oposició a la qual l'alumne aspira.

Resumint, creiem que la experiència acumulada al llarg de tots aquests anys, són la base més sòlida per a aconseguir l'èxit de les persones que confien en nosaltres. Esperem que aquest pressupost sigui del seu grat i vam quedar així a la seva disposició per a aclarir totes els dubtes que puguin sorgir o ampliar la informació que pugui ser del seu interès.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
icono desplegable TEMARI boton desplegable

- Dret administratiu especial
- Dret penal especial
- Explosius
- Iniciadors
- Armament i tir
- Normes generals de seguretat

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

- Ser major d'edat i menor de 55 anys.
- Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, de graduat en Educació Secundària, de Formació Professional de primer grau o altres equivalents o superiors.
- Tenir la nacionalitat espanyola o comunitària.
- Posseir l’aptitud física i la capacitat psíquica necessàries per a l'exercici de les respectives funcions, sense tenir cap malaltia que impedeixi l'exercici de les mateixes.
- No tenir antecedents penals.
- No haver sigut condemnat per intromissió il•legítima en l'àmbit de protecció del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, del secret a les comunicacions o d'altres drets fonamentals, en els cinc anys anteriors a la sol•licitud.
- No haver estat sancionat en els dos o quatre anys anteriors respectivament, per infracció greu o molt greu en matèria de seguretat.
- No haver estat separat del servei en les Forces Armades o en les Forces i Cossos de Seguretat.
- No haver exercit funcions de control de les entitats, serveis o actualitzacions de seguretat, vigilància o investigacions privades, ni del seu personal o mitjos, com membres de les Forces i Cossos de Seguretat, en els anys anteriors a la sol•licitud.
- Superar les proves que acreditin els coneixements i la capacitació necessaris per a l'exercici de les respectives funcions.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: Ceasfor Barcelona SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions
google