Oposiciones d'Ingrés en l'Exèrcit

Ingrés en l'Exèrcit

Oposició Oposició Duración del curso 2 anys
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Acadèmia d'oposicions de Ingrés en l'Exèrcit

¿Vols aconseguir la teva plaça d'ingrés a l'exèrcit?

Aspires a tenir una vida diferent, plena d'emocions fortes i experiències inoblidables?. Vols gaudir d'un ambient de treball dinàmic on la teva missió sigui garantir la defensa, seguretat i benestar d'aquesta societat ?

Aconsegueix una plaça en l'escala de Tropa i Marineria a la convocatòria oferta pel qual aprova el procés de selecció per a l'ingrés de 3.340 efectius. BOE-A-2022-1018

 

Termini de presentació d'instàncies: de l'26 de gener a el 08 de febrer de 2022

A Aulacat t'oferim la preparació més completa i actualitzada per a les oposicions 2022. Amb aquest curs estaràs preparat/ada per obtenir la teva plaça.

Per a la MODALITAT ONLINE et proporcionem:

Aula Aula personalitzada i totalment online. Accessible les 24 hores i els 7 dies de la setmana.
Videoclases Classes interactives amb professors especialitzats. Per a la preparació de les proves aptitudinals i de l'entrevista, els professors realitzen classes online on pots interactuar amb ells mitjançant un xat i resoldre tots els teus dubtes.
Tutorias Tutories ilimitades. Pots comunicar-te amb el teu tutor/a per preguntar-li tots els dubtes que et puguin surgir durant el teu estudi.
Preparación fisica Preparació física. Guies i entrenaments per a les proves físiques de policia local.
Test Preparació psicoprofessional. Adequació al perfil psicoprofessional mitjantçant guies, consells, simulacres d'exàmen, test psicotècnics: MMPI 2, Minessota, 16PF...
Entrevista Preparació de l'entrevista personal. Simulació d'entrevistes reals mitjantçant Skype. 3 sessions individuals.
Per a la MODALITAT PRESENCIAL t'oferim les classes presencials amb professors especialitzats i professionals del sector a les Acadèmies de Tarragona o Girona. Tutories personals amb el teu tutor o preparador. Farem especial accent a la preparació de l'entrevista personal i els tests psicotècnics apropant-nos sempre al perfil psicoprofessional. La preparació de les proves físiques les podràs realitzar a Crossfit TORREDEMBARRA, centre col·laborador expert en la preparació de les proves físiques.
 
PER QUÈ ESCOLLIR-NOS?

01. Cada any aconseguim una mitja d'un 80% d'aprovats a les convocatòries d'oposicions.

02. Contem amb més de 20 anys d'experiència preparant oposicions.

03. Professors experts i professionals del sector.

04. Pagaments en còmodes cuotes. Ens adaptem a totes les economies.

06. 14 dies de prova. Si no quedes satisfet et tornem els diners dintre del plaç.

Prepara les proves físiques a Crossfit Torredembarra

alt

Si t'interessa aquesta disciplina i et vols presentar a examen, et caldrà entrenar per les proves físiques.
Nosaltres recomanem Crossfit Torredembarra. Són especialistes en preparació física a alt nivell.

+ info aquí

Prepara les proves físiques a Crossfit El Vendrell

alt

Al mateix nivell que Crossfit Torredembarra, recomanem Crossfit El Vendrell. També són especialistes en preparació física d'alt nivell.

+ info aquí

Desitges saber una mica més?, posa't en contacte amb nosaltres emplenant el formulari adjunt.

Què esperes? Segur que amb la teva motivació i aquest curs de formació per a superar les oposicions d'Ingrés a l'exèrcit, aconseguiràs la teva plaça!

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Les Forces Armades t'ofereixen una professió on l'important és la persona, el treball en equip, l'especialització i l'esperit de superació. Aquí no hi ha lloc per a la rutina: aprendràs el que és la companyonia, la solidaritat i el servei a la comunitat.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits destacats per Nacionals:

Tenir la nacionalitat espanyola.

El dia d'incorporació a centre docent militar de formació corresponent: complir o haver complert abans d'aquesta data els 18 anys d'edat i no haver complert amb anterioritat a aquest dia els 29.

Mesurar 155 cm en dones i 160 cm en homes, i no superar 203 cm.

No tenir tatuatges que continguin expressions o imatges contràries als valors constitucionals, tampoc són permesos els tatuatges, argolles, espigues, insercions, automutilacions o similars que puguin ser visibles vestint les diferents modalitats dels uniformes de les Forces Armades.

Requisits destacats per No Nacionals

Requisits Per acollir-te a aquesta convocatòria has de ser ciutadà d'algun dels següents països: Argentina, Bolívia, Costa Rica, Colòmbia, Xile, Equador, El Salvador, Guatemala, Guinea Equatorial, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú (* ), República Dominicana, Uruguai, Veneçuela.

Has de tenir en vigor la targeta de residència temporal o permanent a Espanya, com a mínim, fins a la data prevista per a la teva incorporació a el Centre Docent Militar de Formació corresponent.

Has de ser major d'edat, segons la llei del teu país, en la data d'incorporació i com a màxim 29 anys el dia de la incorporació.

Has de mesurar més de 1,55 m i menys de 2,03 m.

No tenir antecedents penals a Espanya o al teu país anterior de residència, per delictes existents en l'ordenament jurídic espanyol

Acreditar els nivells d'estudis o de la titulació exigida o els seus equivalents a efectes acadèmics, si escau, per a les diferents places.

Els títols, diplomes o estudis han d'estar homologats als títols espanyols, segons la normativa que pots consultar a l'apartat de pdf, s relacionats d'aquesta pàgina.

(*) Els ciutadans de la República de Perú hauran d'aportar documentalment l'autorització expressa de l'Autoritat o Organisme corresponent, per a la incorporació de l'interessat a les Forces Armades espanyoles, o el resguard o acreditació d'haver-lo sol·licitat.

icono desplegable TEMARI boton desplegable
  • Preparació de prova de personalitat per a l'accés a l'escala de tropa i marineria.
  • Legislació Forces Armades.
  • Psicotècnics.
  • Proves d'aptitud Tropa i Marineria.
  • Simulació Entrevista personal en directe.
  • Psicotècnics Tècniques d'estudi i optimització de memòria: vídeo-classes en línia.
  • MATERIAL I RECURSOS COMPLEMENTARIS: Constitució Espanyola, Anglès.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Els estudis es personalitzen tenint en compte el ritme, interessos i condicions dels nostres alumnes i garanteixen l'assoliment dels continguts a través d'un acompanyament i suport ajustat per a cada modalitat. L'Acadèmia Aulacat t'ofereix el curs de preparació per a l'oposició de Policia Local en tres modalitats formatives: modalitat presencial, semipresencial i online. 

1. MODALITAT PRESENCIAL

  • Classes grupals: Assistència a les classes grupals programades a criteri del professor/a especialitzat en la matèria.
  • Avaluació: L'avaluació serà contínua durant la formació que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les mancances formatives per tal de poder-les millorar.

2. MODALITAT SEMIPRESENCIAL

  • Tutories presencials: Màxim de dues tutories a la setmana (a escollir) on es resolen tots els dubtes sobre el material i continguts del curs.
  • Campus Virtual Aulafor: Accés al Campus Virtual Aulafor on trobaràs tot el material teòric, recursos didàctics i qüestionaris d'avaluació. 

3. MODALITAT ONLINE

  • Tutories online: Fins que finalitzis la teva formació, sempre que ho sol·licitis, tindràs en tot moment un tutor i al teu preparador; et guiaran durant tot el procés formatiu, faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, avaluaran els teus avenços i resoldran tots els teus dubtes.
  • Campus Virtual Aulafor: El Campus Virtual Aulafor és una zona privada virtual que l'Acadèmia Aulacat posa a la teva disposició per adaptar la teva formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, de forma asíncrona i guiada on seràs tu qui marqui el teu propi ritme d'aprenentatge. Per aquesta raó, no és necessari que et connectis uns determinats dies i a unes determinades hores a la teva Aula Virtual.
  • Sessió d'Skype: Per a preparar la part d'Entrevista personal, disposes d'una sessió d'Skype amb un tutor/a que et farà una simulació d'entrevista real.  

Podràs accedir al nostre Campus Virtual Aulafor des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, PC, MAC, IPAD, TABLET i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions