cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Ingrés en l'Exèrcit

Ingrés en l'Exèrcit

Oposició Oposició Duración del curso 1 any ModalidadPresencial / Online
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

El curs de preparació de Ingrés en l'Exèrcit s'imparteix en modalitat online i també en modalitat presencial en els nostres centres de Tarragona i Girona.

Superar l'accés a tropa i marinería requereix una preparació especial.

Per aconseguir un lloc és important una bona preparació de totes les proves requerides: Prova d'aptituds, prova de personalitat i proves d'aptitud física.

Per a això necessitaràs teoria i pràctica d'aquestes disciplines unides a l'experiència de professors especialitzats.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
icono desplegable TEMARI boton desplegable
  • Preparació de les proves aptitudinales.
  • Preparació de l'entrevista personal.
  • Anglès.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Per participar en el procés selectiu que pot donar accés a l'escala d'oficials dels cossos específics de les Forces Armades (Cos General de l'Exèrcit de Terra, de l'Armada o de l'Exèrcit de l'Aire o Cos d'Infanteria de Marina), per ingrés directe, sense exigència de titulació universitària, cal complir els requisits generals establerts en el Reglament d'ingrés i promoció i d'ordenació de l'ensenyament de formació de les Forces Armades en el seu article 15.

Els més importants són:

  • Posseir la nacionalitat espanyola.
  • No estar privat dels drets civils.
  • Mancar d'antecedents penals.
  • Tenir compliments o complir l'any de la convocatòria els divuit anys d'edat.
  • Per participar en els processos de selecció dels Cossos Generals i Infanteria de Marina, sense exigència de titulació prèvia, no s'haurà de complir ni haver complert l'any en què es publiqui la corresponent convocatòria l'edat de 21 anys. I per al Cos Militar de Sanitat, sense exigència de titulació prèvia, sense límit d'edat màxima.
  • Per a l'ingrés per promoció, sense exigència prèvia de titulació de grau universitari, per als Cossos Generals i Infanteria de Marina no s'haurà de complir ni haver complert l'any en què es publiqui la corresponent convocatòria la següent edat: 31 anys. Per a l'Escala d'Oficials Cos Militar de Sanitat, sense exigència prèvia de titulació de grau universitari, no s'haurà de complir ni haver complert l'any en què es publiqui la corresponent convocatòria la següent edat: 27 anys.
  • Mancar de tatuatges que continguin expressions o imatges contràries als valors constitucionals, tampoc són permesos els tatuatges, argolles, espigues, insercions, automutilaciones o similars que poguessin ser visibles vestint les diferents modalitats dels uniformes de les Forces Armades.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: Ceasfor Barcelona SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions