Curs intensiu de Policia Local (psicotècnics + preparació psicopropessional)

Curs intensiu de Policia Local (psicotècnics + preparació psicoprofessional)

Oposició Oposició Duración del curso 2 anys
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Acadèmia d'oposicions de Curs intensiu de Policia Local (psicotècnics + preparació psicoprofessional)

Si t'agrada el teu municipi, si alguna vegada has pensat en ser Guàrdia Urbà de la teva ciutat o poble, si creus necessari que els ciutadans i veïns se sentin segurs, no ho dubtis fes-te policia local del teu municipi o d'algun limítrof.

Entre les funcions que desenvolupa un policia local trobem la de dirigir i ordenar el trànsit, vigilar edificis o instal·lacions municipals,donar auxili, evitar actes delictius, protegir autoritats locals...

Cada any hi ha places lliures convocades per les entitats locals. Tens l'oportunitat d'aconseguir una d'aquestes places amb unes condicions laborals úniques

Algunes de les funcions bàsiques de la Policia Local són:

Protegir les autoritats de les corporacions locals, i vigilància o custòdia dels seus edificis i instal·lacions.

Ordenar, senyalitzar i dirigir el trànsit en el nucli urbà, d'acord amb el que estableixen les normes de circulació.

Instruir atestats per accidents de circulació dins del nucli urbà.

Policia administrativa, quant a les ordenances, bans i altres disposicions municipals dins de l'àmbit de la seva competència.

Participar en les funcions de policia judicial, en la forma que estableix l'article 29.2 d'aquesta Llei

La prestació d'auxili, en els casos d'accident, catàstrofe o calamitat pública, participant, en la forma prevista en les lleis, en l'execució dels plans de protecció civil.

Efectuar diligències de prevenció i totes les actuacions per evitar comissió d'actes delictius en el marc de col · laboració establert en les juntes de seguretat.

Vigilar els espais públics i col · laborar amb les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i amb la policia de les comunitats autònomes la protecció de les manifestacions i el manteniment de l'ordre en grans concentracions humanes, quan siguin requerits per a això.

Cooperar en la resolució dels conflictes privats quan siguin requerits per a això.

El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada per que puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són pas cap problema per la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació personal. T'oferim una preparació presencial o semipresencial, en funció de les teves necessitats.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

A aquelles persones amb vocació de servei, que els agradi sentir que estan ajudant a les persones, que vulguin dedicar el seu treball a mantenir la convivència i la seguretat en aquella localitat on es realitzen les seves activitats, tenint a la plaça de polica local seu lloc de treball ideal. I amb això sentir-se útil i en un treball que segur els donarà estabilitat laboral i moltes satisfaccions personals.

Si vols treballar com a policia local a l'ajuntament de la teva ciutat en AULACAT Escola Superior d'Adults t'ajudarem a aconseguir la teva meta.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable
Aquells requisits específics que es publiquin a les bases de la convocatòria.
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Preparació de psicotècnics

Preparació psicopropessional

Preparació entrevista

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Com faré el curs?

El Curs de Policia Local s'imparteix en la modalitat online.

El programa formatiu s'estructura en uns eixos pedagògics bàsics que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa:

  1. Classes de psicotècnics amb professors especialitzats en cada matèria.
  2. Simulació d'entrevista.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions