Tècnic en Elaboració de productes alimentaris

Tècnic en Elaboració de productes alimentaris

Curs Curs Duración del curso 1 Any ModalidadOnline

DADES DEL CURS

icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
Totes les persones han de tenir la possibilitat de formar-se al llarg de la vida, dins i fora del sistema educatiu, per poder adquirir, actualitzar, completar i ampliar les seves capacitats, coneixements, habilitats i aptituds per al seu creixement i desenvolupament personal i professional. Per aquesta raó, les administracions educatives organitzen periòdicament proves per obtenir directament els títols de Tècnic o Tècnic Superior de determinats cicles formatius de Formació Professional. Les proves es fan per a cada crèdit (assignatura / matèria) del cicle formatiu.

En Aulacat tant si estàs treballant i vols obtenir la Titulació i ampliar coneixements, com si aquestes en atur i vols obtenir la Titulació i treballar en un curt espai de temps t'ofereix una preparació adaptada a tots els horaris, des de casa ia través d'internet.

En Aulacat t'ajudem amb la preparació de totes les matèries, preparació del temari de les millors editorials, a través d'exàmens tipus test i una guia completa de tots els processos a seguir perquè obtinguis el títol d'una forma ràpida, econòmica i eficaç.
Què vaig a aprendre i fer?

Elaborar i envasar productes alimentaris d'acord amb els plans de producció i qualitat, i efectuar el manteniment de primer nivell dels equips i aplicant la legislació vigent d'higiene i seguretat alimentària, de protecció ambiental i de prevenció de riscos laborals.


Aprovisionar i emmagatzemar matèries primeres i auxiliars, atenent les característiques del producte.

Regular els equips i sistemes de producció en funció dels requeriments del procés productiu.

Elaborar productes alimentaris controlant les operacions segons el manual de procediments.

Aplicar tractaments de conservació d'acord amb els requeriments de cada producte.

Envasar, etiquetar i embalar els productes elaborats, assegurant la seva integritat durant la seva distribució i comercialització.

Emmagatzemar productes acabats realitzant el control d'existències i verificant la seva expedició.

Preparar i mantenir els equips i instal · lacions garantint el funcionament i higiene, en condicions de qualitat, seguretat i eficiència.

Emplenar els registres i parts d'incidència, utilitzant els procediments de qualitat.



En finalitzar els meus estudis, què puc fer?

Treballar en petites, mitjanes o grans empreses en les àrees funcionals de recepció de matèries primeres i materials, preparació i maneig d'equips de producció, control d'operacions d'elaboració, envasament i embalatge, de suport al control de qualitat, emmagatzematge i expedició de productes acabats.

Seguir estudiant:


La preparació per realitzar la prova d'accés a cicles de grau superior.

Un altre cicle de Formació Professional de Grau Mitjà amb la possibilitat d'establir convalidacions de mòduls d'acord amb la normativa vigent.

El Batxillerat en qualsevol modalitat



Quines són les sortides professionals?

Les ocupacions i llocs de treball més rellevants són:


Elaborador de productes alimentaris.

Operador de màquines i equips per al tractament i elaboració de productes alimentaris.

Operador i controlador de línies d'envasament i embalatge.

Recepcionista i magatzemer.

Acopiador de matèries primeres i materials a les línies de producció.

Dosificador.

Supervisor de línia
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
icono desplegable TEMARI boton desplegable
Els mòduls professionals d'aquest cicle formatiu són els següents:


Matèries primeres en la indústria alimentària.

Operacions de condicionat de primeres matèries.

Tractaments de transformació i conservació.

Processat de productes alimentaris.

Principis de manteniment electromecànic.

Processos tecnològics en la indústria alimentària.

Venda i comercialització de productes alimentaris.

Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.

Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.

Formació i orientació laboral.

Empresa i iniciativa emprenedora.

Formació en centres de treball.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado verisignCurso certificado acticCurso certificado confianza-online
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic en Elaboració de productes alimentaris, expedit per Aulacat.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions
google