Curso online mosso d'esquadra

És per això que per a molts/es aquest s'ha convertit en "l'any perfecte" per a presentar les seves candidatures a les oposicions de 2022.

Des d'Aulacat, portem anys ajudant a opositors i opositores de Mosso d'Esquadra a obtenir la seva plaça i aquest any no serà excepció! Amb un 80% d'aprovats, ens hem proposat arribar al 100% en aquest 2022 i a més que tots els nostres alumnes obtinguin la seva plaça!

2022 l'any per ser Mosso d'Esquadra

Per fi arriba el moment de la veritat per als futurs/es Mosso d'Esquadra, aquest proper dia 9 d'abril, els opositors i opositores s'enfrontaran a l'examen. Des de l'escola volem desitjar-vos molta sort a tots i totes! Han estat uns mesos durs, on heu hagut d'esforçar-vos i donar el millor de vosaltres mateixos/es, sense tirar la tovallola i amb les expectatives posades en aconseguir la plaça.

El dia 9 toca demostrar tot aquest esforç i reflectir la vostra vocació cap a la professió. Aquest 2022 ha estat catalogat com l'any de les oportunitats pel que fan les oposicions, però no us preocupeu si no heu tingut temps de presentar-vos a aquesta convocatòria, perquè hi ha previsió que aquesta dinàmica de convocatòries continuï almenys fins a 2025.

Què són realment Els Mossos d'Esquadra?

La majoria de persones volen dedicar-se a aquesta professió, però pocs saben el seu origen i és ni més ni menys la policia autonòmica de Catalunya, sent part de les forces i cossos de seguretat, refundada, com cos policial amb competències de policia integral, el 1983 pel Parlament de Catalunya mitjançant la Llei 19/1983, de 14 de juliol, per la qual es crea la Policia Autonòmica de la Generalitat de Catalunya.

Si t'agrada l'ofici i t'agradaria preparar-te per ser Mosso d'Esquadra hauràs de saber les funcions que hauràs de desenvolupar.

Les funcions d'un mosso d'esquadra són:

- Policia de seguretat ciutadana (protecció de persones, regulació de l'ordre públic...)

- Policia administrativa i judicial.

- Policia en seguretat viària i trànsit i en matèria d'emergències i protecció civil.


Quins requisits he de complir per a ser mosso d'esquadra en 2021?

-Tenir la nacionalitat espanyola.

-Estar en possessió de títol de Batxiller o equivalent.

Tenir els 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

Tenir una alçada mínima de 1,65 m els homes i 1,60 m les dones.

-Posseir el permís de conduir de classe B o permisos equivalents.

Si compleixes tots els requisits, per accedir al cos de Mossos d'Esquadra i treure't l'oposició, cal superar unes proves tant físiques com de coneixement.

Les oposicions de Mossos d'Esquadra es componen de diferents proves:

Prova de coneixements: En la qual es realitzarà un exercici de coneixements, una prova aptitudinal i una prova de personalitat.

Prova física: En la qual haurà de superar un circuit d'agilitat, pressió sobre banc i la coursse navette.

Prova de coneixements de llengua catalana.

Prova de tests psicotècnics.

Quant cobra un mosso d'esquadra?
El salari és un aspecte molt important que cal valorar a l'hora de preparar una oposició, per això, en el següent article anem a explicar quin és el salari que perceben els diferents rangs del cos de la policia autonòmica de Catalunya.

Com a la resta de llocs de l'Administració, el salari d'un mosso varia en funció de l'antiguitat, la destinació o la categoria mosso d'esquadra. Aquí tens una taula salarial actualitzada al 2019 perqué tinguis una idea dels salaris.


No és difícil ser Mosso d'Esquadra si comptes amb la preparació d'una acadèmia especialitzada i experta en la matèria.

En CEASFOR t'ajudem i guiem durant tot el procés d'estudi i preparació perquè et treguis les oposicions de Mosso d'Esquadra fàcilment en DOS ANYS.

És fonamental comptar amb el suport d'una acadèmia amb temari actualitzat i seguiment continu.

Posem a la teva disposició:

📚 Temari actualitzat.

💻Aula personalitzada i totalment en línia 24/7.

👩🏫 Professor professional en la matèria, que et guia durant tot el procés d'estudi.

📝Simulacres d'exàmens, psicotècnics.

🏋🏻Preparació física. Guia i entrenament complet de totes les proves físiques.

👨⚖️Et preparem per a l'entrevista personal, t'ensenyem què dir, com parlar, quines postures has de mantenir, perquè tinguis èxit.

No solament t'ajudem a estudiar, sinó que et preparem perquè en acabar el curs, asseguris la teva plaça com Mosso d'Esquadra havent obtingut una bona preparació.

Com ho farem?

Formació online

Amb la nostra metodologia de formació online, els alumnes podran programar les seves hores d'estudi en funció de la seva disponibilitat d'aquesta manera podran compaginar la seva vida familiar i professional sense problemes.

Tutors experts

A més, comptaran amb un tutor que estarà a la seva disposició per resoldre dubtes i acompanyar-lo/a durant tot el període formatiu, amb l'objectiu únic de què l'alumne obtingui la seva plaça.

Campus online 24h

Per altra banda, el campus online (actiu les 24 hores del dia, els 7 dies a la setmana) serà l'eina essencial per poder practicar amb exercicis i simulacres d'examen. A més tindràs accés a audio-temaris i vídeo-classes que t'ajudaran a assumir millor tots els conceptes.

 

¿Encara t'ho estàs pensant?

Matricula't en el curs.

CURS MOSSO D'ESQUADRA

Accedeix a Campus de CEASFOR i comença a fer realitat el teu somni ja.