Protecció en Violència de Gènere Especialització Seguretat Privada

Protecció en Violència de Gènere Especialització Seguretat Privada

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores (10 online/10 presencial)
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Exercir funcions de Protecció en Violència de Gènere Especialització. Personal que ja coneixent el sector, vulgui disposar de la diplomatura i els coneixements per desenvolupar llocs de responsabilitat amb coneixement de la Llei de protecció en Violència de Gènere en qualsevol Empresa de Seguretat o serveis.

Diplomar oficialment i dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions regulades en la LSP. amb serveis de protecció en violència de gènere, especialització. Obtenint la CERTIFICACIÓ OFICIAL EN PROTECCIÓ VG.
Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la Certificació de Protecció en violència de gènere, especialització seguretat privada.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Aquest curs està dirigit a tota aquella persona que vulgui exercir funcions de protecció en Violència de Gènere.
Personal que ja coneix el sector i vulgui disposar del certificat i els coneixements per desenvolupar llocs de responsabilitat amb coneixement de la Llei de protecció en Violència de Gènere en qualsevol Empresa de Seguretat o serveis.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable
  1. Ser major d'edat i no tenir 55 anys.
  2. Tenir la nacionalitat d'algun dels estats membres de la Unió Europea o un Estat part en l'acord sobre l'Espai Econòmic Europeu.
  3. Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria, de Tècnic o altres equivalents.
  4. Posseir l'aptitud física i la capacitat psíquica necessàries per a l'exercici de les funcions de vigilant de seguretat sense patir cap malaltia que impedeixi l'exercici de les mateixes i reunir els requisits necessaris per poder portar i utilitzar armes de foc.
  5. No tenir antecedents penals.
  6. No haver estat condemnat per intromissió il·legítima en l'àmbit de protecció del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, del secret a les comunicacions o altres drets fonamentals en els cinc anys anteriors a la sol·licitud.
  7. No haver estat separat del servei de les Forces Armades o de les Forces i Cossos de Seguretat.
  8. No haver exercit funcions de control de les entitats, serveis o actuacions de seguretat, vigilància o investigació privades, ni del seu personal ni dels seus mitjans, com a membre de les Forces i Cossos de Seguretat en els dos anys anteriors a la sol·licitud.
icono desplegable TEMARI boton desplegable
  1. Àrea Jurídica.
  2. Àrea operativa.
  3. Àrea de Planificació i Organització.
  4. Àrea Psicològica.
  5. Àrea Social- Criminològica.
  6. Llei de Violència de gènere
  7. Formulari de sol·licitud ordre de protecció.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

El curs de Protecció en Violència de Gènere especialització Seguretat Privada s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials i 10 hores modalitat online amb horari lliure tutoritzat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions