Oposicions de Treballador Social en modalitat online y presencial

Treballador Social de Serveis Socials d'Ajuntaments

Oposició Oposició Duración del curso 2 anys
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Acadèmia d'oposicions de Treballador Social de Serveis Socials d'Ajuntaments

Si estàs buscant feina estable en el sector públic, aquest curs de preparació a l'oposició de Treballador Social de Serveis Socials d'Ajuntaments és la solució ideal per a tu. Aquest prepara les oposicions per a treballadors públics municipals. 

Per què vols preparar aquestes oposicions?

Formar part del cos de serveis socials d'un municipi et permet ser responsable de promoure el benestar del conjunt de la població des d'entitats, serveis i equips pertanyents al'atenció social. El treballador social ofereix i gestiona recursos per cobrir les necessitats de les persones, facilitant la seva cobertura juntament amb la xarxa de serveis. 

Però abans, per aconseguir una plaça, has d'aprovar l'oposició ireunir una sèrie de condicions específiques.  

Com prepararem aquesta oposició?

Disposaràs de tots els recursos necessaris per aquesta preparació:

  • TEMARIS ACTUALITZATS. Temaris generals amb els temes més comuns que han sortit en anteriors convocatòries locals i amb la preparació del temari específic de la teva convocatòria.
  • CASOS PRÀCTICS a desenvolupar i preparació als temes d'OFIMÀTICA i MECANOGRAFIA.
  • ACCÉS AL PERFIL COMPETENCIAL, on s'inclouen les funcions, habilitats i competències que ha de tenir un professional de la categoria a la qual s'opta.

A més, per a reforçar els temes, disposaràs de vídeos explicatius, àudio-temes, recursos didàctics i qüestionaris d'avaluació que podràs repetir tants cops com ho necessitis!

Per a l'Acadèmia Aulacat, els horaris de feina rígids i amb poca flexibilitat no són pas cap problema per a la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació personal i fer-ne un seguiment més personalitzat! De manera presencial i semipresencial a Tarragona i Girona, o en modalitat online, t'oferim una formació completament adaptada a les teves necessitats. No deixis escapar aquesta gran oportunitat!

Si vols rebre més informació, posa't en contacte amb nosaltres omplint el formulari adjunt.


colegi trabla social catalunya
Aulacat Escola Superior d'Adults col·labora amb el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) en la formació i reciclatge professionals mitjançant els nostres cursos online
icono desplegable videos SELECCIÓ DE VÍDEOS MOSTRA DEL CURS

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Aquest curs va dirigir a la preparació d'oposicions de persones Diplomades o Graduades en Treball Social amb una gran vocació de servei, disposades a fomentar el desenvolupament social i a cobrir les necessitats de l'ésser humà per augmentar el seu benestar. A més del lloc de feina desitjat, les persones interessades han de tenir l'objectiu d'aconseguir l'estabilitat laboral que ofereix ser un treballador públic.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable
  • Tenir la diplomatura o grau en Treball Social.  
  • Tenir una edat compresa entre 18 anys i 65.
  • Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol altre membre de la Unió Europea.  
  • No haver estat separat mitjançant expedient administratiu del servei de qualsevol Administració Pública.
  • No estar incurs en cap causa legal d'incompatibilitat o incapacitat legal, o que aquesta hagi prescrit.
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Temari segons cada convocatòria especifica de treballador Social: ICS, Generalitat o Ajuntaments.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Els estudis els personalitzem tenint en compte el ritme, interessos i condicions dels nostres alumnes i garanteixen l'adquisició dels continguts amb l'ajuda i suport que ofereix cada modalitat. L' Acadèmia Aulacat t'ofereix el curs de preparació a l'oposició de Treballador Social de Serveis Socials d'Ajuntaments en tres modalitats formatives: presencial, semipresencial i online.

1. MODALITAT PRESENCIAL:

  • Classes grupals: assistència a classes grupals programades a criteri del/a professor/a especialitzat en la matèria.
  • Avaluació: l'evaluació serà continua durant tota la formació i t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les carències formatives per poder millorar-les.

2.MODALITAT SEMIPRESENCIAL: 

  • Tutories presencials: màxim de dues tutories a la setmana (a escollir) on es resolen els dubtes sobre el material i els continguts del curs. 
  • Campus virtual Aulafor: accés al Campus Virtual Aulafor on trobaràs tot el material teòric, recursos didàctics i qüestionaris d'avaluació. 

3. MODALITAT ONLINE

  • Tutories online: fins que finalitizis la teva formació, sempre que ho sol·licitis, tindràs en tot moment un/a tutor/a i un/a preparador/a que et guiaran durant tota la formació, et faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran l'estudi amb material complementari i avaluaran els resultats.
  • Campus Virutal Aulafor: el Campus Virtual Aulafor és una zona privada virtual que l'Acadèmia Aulacat posa a la teva dispocició per adaptar la teva formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, de forma asíncrona i guiada, on tú seràs qui marqui el teu propi ritme d'aprenentatge. Per aquetsa raó, no és necessari que et connectis uns determinats dies i hores a la teva Aula Virtual. 

Podràs accedir al nostre Cmapus Virtual Aulafor des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, PC, MAC, IPAD, TABLET i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone.

 

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions