CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!

Curs d'Assistència d'Atenció Clínica en Centres Veterinaris

Assistència a l'Atenció Clínica en Centres Veterinaris

Curs Professional Curs Professional Duración del curso 660 hores
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
Si t'apassionen els animals i sempre has volgut treballar amb i per ells, ets la persona adequada per fer el curs online d'Assistència a l'Atenció clínica en centres veterinaris de Aulacat.

Gràcies al curs que t'oferim a Aulacat podràs aprendre i formar-te del que sempre has somiat, i per fi, vincular-te al món animal de forma professional. No esperis més, la teva vocació pot convertir-se en el teu ofici i facilitar-te un molt bon salari gràcies a un lloc de treball amb grans possibilitats d'inserció laboral!

A més, amb Aulacat no tindràs de què preocupar-te, rebràs els coneixements necessaris i actualitzats als quals podràs accedir en qualsevol moment al Campus Virtual i en els que aprendràs a ajudar en l'atenció clínica dels animals a la consulta, assistir a quiròfan per ajudar al veterinari, gestionar l'hospitalització dels animals, saber fer un radiodiagnòstic, aprendre tècniques de laboratori d'anàlisi i molt més. Tot això seguint les normes tècniques i sanitàries de qualitat i de seguretat i higiene en tot moment.

Inscriu-te al curs d'Assistència a l'Atenció clínica en centres veterinaris, forma't i gaudeix del que sempre has desitjat, veuràs com se t'obren les portes del món laboral amb la companyia dels qui més estimes.

Ah, i recorda que gràcies a la metodologia online de Aulacat podràs compaginar la teva formació acadèmica amb la teva vida personal, perquè poder organitzar el temps d’estudi a la teva manera és essencial per als teus èxits. A més, els nostres professors experts et guiaran durant tot el curs fins que assoleixis els teus objectius.

*Aquest curs online no reglat pren com a referència el temari i els continguts del curs SAN488_3: Assistència a l'Atenció Clínica en Centres Veterinaris
icono desplegable

El curs d'Assistència a l'Atenció clínica en centres veterinaris va dirigit a persones amb una plena vocació per als animals, que sentin predisposició cap a la cura i la protecció dels animals, i que desitgin dedicar-se a una professió en la qual poden posar en pràctica les seves inquietuds en el món animal.

boton desplegable

El curs de Assistència a l'Atenció Clínica en Centres Veterinaris està dirigit a l'acreditació de les unitats de competència a través de l'experiència laboral i de les vies no formals de formació mitjançant les diferents convocatòries d'acreditació de competències.

El curs d'Assistència a l'Atenció clínica en centres veterinaris va dirigit a persones amb una plena vocació per als animals, que sentin predisposició cap a la cura i la protecció dels animals, i que desitgin dedicar-se a una professió en la qual poden posar en pràctica les seves inquietuds en el món animal.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Títol de Batxillerat, Certificat de professionalitat del mateix nivell, Prova d'Accés a Cicle Formatiu de Grau Superior, Certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família professional, Prova d'Accés a la Universitat (PAU) para majors de 25 i/o 45 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

MF1585_3: Operacions d'atenció al client, venda i administració en centres veterinaris.

MF1586_3: Anàlisi de laboratori en mostres biològiques animals.

MF1587_3: Consulta clínica veterinària.

MF1588_3: Quiròfan del centre hospitalari.

MF1589_3: Hospitalització d'animals.

MF1590_3: Procediments d'imatge per al diagnòstic en veterinària.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

El curs d'assistència a l'atenció clínica en centres veterinaris s'imparteix amb la modalitat online, pensada perquè puguis decidir on, quan i a quin ritme prefereixes estudiar. El suport per dur a terme aquest ensenyament és el Campus Virtual, una zona privada per als estudiants. És una plataforma educativa que la nostra web posa a la disposició dels alumnes per potenciar un acostament i que faci més àgil la relació entre el centre i l'alumne.

Els principals eixos pedagògics amb els quals es basa aquest programa formatiu són:

Pla d'estudis totalment personalitzat a les necessitats de cada alumne i seguiment personalitzat durant tot el curs amb assessors pedagògics i professors experts en les matèries.

Avaluació contínua, que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les manques formatives per poder millorar-les.

Metodologia asíncrona i guiada: el tutor guiarà i orientarà als alumnes durant tota la seva formació adaptant les estratègies educatives en cada cas concret, respectant el ritme d'aprenentatge de cada alumne.

Comunicació interactiva amb el tutor a través del Campus Virtual i de les Aules de debat i discussió.

Resolució de tots els dubtes que et puguin sorgir durant l'estudi en un termini màxim de 24 hores.

Programa pràctic, interactiu i cíclic:

1. Tutor: Planifica el tema a treballar.

2. Alumne: Treballa el tema planificat.

3. Tutor: Resol els dubtes plantejats per l'alumne

4. Alumne: Realitza una prova d'avaluació contínua sobre el tema.

5. Tutor: en funció del resultat de la prova, decideix si cal reforçar el tema o pot avançar al següent tema.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable
Posibilitat de doble:

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Assistència a l'Atenció Clínica en Centres Veterinaris, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri de Treball, l'alumne pot presentar-se a les convocatòries lliures i oficials que convoquen els serveis d'ocupació pública estatals o de les diferents Comunitats Autònomes amb competències, segons el Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol, del reconeixement de les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral (BOE num. 205, 25.8.2009).

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions