CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!

Curs de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria

Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria

Curs FP Curs FP Duración del curso 1 Any
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Aquest professional serà capaç de:

Preparar els materials i processar la informació de la consulta/unitat a les àrees de la seva competència.

Aplicar cures auxiliars d'infermeria al pacient/client.

Cuidar les condicions sanitàries de l'entorn del pacient i del material/instrumental sanitari utilitzat en les diferents consultes/unitats/serveis.

Col·laborar en la prestació de cures psíquiques al pacient/client realitzant, al seu nivell, l'aplicació de tècniques de suport psicològic i d'educació sanitària.

Realitzar tasques d'instrumentació en equips de salut bucodental.

En finalitzar els meus estudis, què puc fer?

Exercir la meva activitat professional en el sector sanitari en empreses privades del sector o creant la meva pròpia empresa.

Quines són les sortides professionals?

Atenció primària i comunitària: domiciliària, promoció de la salut, salut bucodental, consultes i residències d'ancians.

Atenció especialitzada: consultes, hospitalització, urgències, pediatria, unitats especials (UVI, UCI, etc.) geriatria, etc.

Centres sanitaris, centres de balneoteràpia, departaments d'assumptes socials de Ministeris, Comunitats Autònomes i Ajuntaments.


En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.

icono desplegable videos SELECCIÓ DE VÍDEOS MOSTRA DEL CURS
video aulacat
curso online
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

A totes aquelles persones que, sense tenir una titulació oficial de Formació Professional en Auxiliar d’Infermeria, i treballin o no en aquest sector professional, desitgin o necessitin per motius de feina, aconseguir el títol oficial.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 18 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova, o 19 anys per els qui acreditin estar en possessió d'un títol de Tècnic en Grau Mitjà relacionat amb aquell al que es desitja obtenir. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol en Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), 2º de BUP o Tècnic Auxiliar. haver superat els cursos comuns dels ensenyaments d'Arts Aplicades i Oficis Artístics del pla d'estudis de 1963. Títol de Tècnic en Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Operacions administratives i documentació sanitària.

Tècniques bàsiques d’infermeria.

Higiene del medi hospitalari i neteja del material.

Recolzament psicològic al pacient/client.

Educació per a la salut.

Tècniques d’ajuda odontològica/estomatològica.

Relacions en l’equip de treball.

Formació i orientació laboral.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

El curs de Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria s’imparteix amb la modalitat online, pensada per a que puguis decidir on, quan i a quin ritme prefereixes estudiar. El suport per dur a terme aquest ensenyament és el Campus Virtual, una zona privada pels estudiants, una plataforma educativa que la nostra web posa a disposició dels alumes per tal de potenciar un acostament i que faci més àgil la relació entre el centre i l’alumne.

El sistema d’estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:

  • 1. El tutor online dissenya un pla d’estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.
  • 2. El tutor online planifica i exposa els objectius d’estudi que l’alumne ha d’assolir.
  • 3. L’alumne treballa el tema planificat des de casa.
  • 4. El tutor online resol tots aquells dubtes que l’alumne plantegi sobre el material treballat.
  • 5. L’alumne realitza una prova d’avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu.

A més a més, el programa es basa en els següents eixos pedagògics:

  • Pla d’estudis totalment personalitzat a les necessitats de cada alumne i seguiment personalitzat durant tot el curs amb assessors pedagògics i professors experts en les matèries.
  • Avaluació contínua, que t’ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les mancances formatives per poder millorar-les.
  • Metodologia asíncrona i guiada: el tutor guiarà i orientarà als alumnes durant tota la seva formació adaptant les estratègies educatives en cada cas concret, respectant el ritme d’aprenentatge de cada alumne.
  • Comunicació interactiva amb el tutor a través del Campus Virtual i de les Aules de debat i discussió.
  • La tutorització del curs serà sempre telemàtica, tenint a la disposició de l'alumne un tutor per a solucionar dubtes i correcció de tasques. Totes les tutories de formació i l'enviament de tasques es realitzaran mitjançant el campus virtual Aulafor.
  • Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l’aplicabilitat dels coneixements apresos.
  • Doble Titulació: un cop acabat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l’alumne obtindrà el diploma oficial Aulacat del curs, així com el certificat d’aprofitament i el programa formatiu d’aquest que l’acredita i el capacita com a tal. I, en el cas de complir els requisits hi ha la possibilitat d’obtenir el títol de l’Administració Pública corresponent.
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions