Auxiliar en Estètica

Auxiliar en Estètica

Curs Curs Duración del curso 1 any
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Hem de tenir en ment que comptar amb un auxiliar d'estètica és gairebé un requisit indispensable per obrir un centre d'estètica o una consulta privada de medicina estètica. Per això és tan important la formació en auxiliar de medicina estètica, és a dir, cada cop hi ha més feina per als treballadors d'aquest sector. Has de formar-te i endinsar-te en aquest sector professionalment amb un títol d'auxiliar de clínica per assegurar-te així un lloc de treball a qualsevol clínica de medicina estètica. Continua llegint per obtenir més informació sobre què fa un auxiliar de medicina estètica!

Avui dia, a causa d'una societat on cada cop més hi ha un clar culte al cos, tenir un aspecte saludable i sentir-se bé amb un mateix. Tot això fa que tots els serveis relacionats amb tractaments de medicina estètica estiguin augmentant considerablement.

Gràcies a aquest motiu, hi ha una gran demanda de auxiliars de medicina estètica en centres d'estètica i imatge personal, és a dir, cada cop hi ha més ocupació per als treballadors d'aquest sector. Continua llegint i descobreix quines són les funcions que fa un auxiliar de medicina estètica.

L'auxiliar de medicina estètica és l'encarregat de assistir el professional principal de medicina estètica a l'aplicació d'un tractament estètic dins un centre d'estètica.

També s'encarrega de preparar els productes i les eines per a la intervenció.

Encarregat de garantir la correcta neteja i desinfecció de les eines amb què es treballen en la intervenció.

En finalitzar els meus estudis, què puc fer?

En acabar la formació, estaràs capacitat per desenvolupar la teva activitat professional en petites i mitjanes empreses d'imatge personal i estètica per compte d'altri, fonamentalment salons de bellesa, recolzant els tècnics en estètica.

Quines són les sortides professionals?

Centres mèdics que es dediquin a l'estètica.

Consultes privades de medicina estètica.

Spas amb serveis d'estètica mèdica.

Balnearis que ofereixen serveis estètics.

Centres de nutrició.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
Aquest curs va enfocat a tots aquells professionals dedicats al món de l'imatge i estètica en general. Així com a totes aquelles persones que estiguin interessades en ampliar els seus coneixements professionals sobre aquest àmbit en concret.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Al centre educatiu, a través d'una formació teoricopràctica. Els continguts s'agrupen en els següents mòduls professionals:

Higiene i seguretat aplicades en centres de bellesa

Cures estètiques bàsiques d'ungles

Depilació mecànica i decoloració del pèl

Maquillatge de dia

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Auxiliar en Estètica, expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions